Age Of Conan F2P!

Gra ktoś na Fury (PvP) ? Jeśli tak to możemy złożyć jakąś grupę/gildie bo samemu nudno się gra (gram z nastawieniem na pvp/pk) ;p

nick : Malazahn

klasa : Priest of Mitra

więc przydałby się jakiś tank i dpsy

Jak ktoś chętny niech napisze tutaj coś na wzór tego mojego nick/klasa

NIEAKTUALNE

Fury?! Toż to najszitowszy serwer na jakim grałem.Zdecydowanie już lepszy jest nasz Two Eagles.

Fury?! Toż to najszitowszy serwer na jakim grałem.Zdecydowanie już lepszy jest nasz Two Eagles.

Prawda, tylko że z tego co wiem, nie mozna zakładać kont F2P na Polskich serwerach.

Oj to biednie.Liczyłem że polskie serwery się rozbudują ale widocznie nie.Na szczęście zostaje mi jeszcze Polska wersja.

A zastanawiam się czy zacząć grać w Age of Conan. Jeśli na polskim serverze nie ma F2P to raczej nie zagram na polskim.

Da się grać na serwerach PL i ludzie nie gadajcie głupot, wystarczy napisać do GM o zmienienie Konta z EU na PL po więcej informacji zapraszam na forum AoC http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=289

P.s zapraszam na serwer Two Eagles (PvP)

Uwaga !

Można juz robic kanta na Polskich serwerach.

Wystarczy wejść na stronę.

A jeśli bym kupił grę w sklepie a potem po miesiącu by mi się skończyło "konto premium" to czy mógłbym dalej grać z ograniczeniami? Ponieważ stoję przed wyborem czy kupić czy jednak poświęcić te godziny na pobieranie... (Co na mój internet jest niekorzystne)

Jak to jest z tym Premium w końcu? Jak kupię grę, albo kupię dowolną rzecz w IS to mam jakiś bonus? Z tego co wyczytałem to jakieś instancje są płatne. Na czym to polega? Mam do nich dostęp jak sobie kupie coś w IS (tak jak jest w LOTRO z quest packami) czy tylko i wyłącznie wtedy gdy będę płacił abonament?

Postaram się wam wytłumaczyć jak najprościej ale nie obiecuje ze zrozumiecie :

A więc tak Konto premium jest jak abonament kupujesz np na 1 miesiąc i za miesiąc musisz znowu płacić jak chcesz mieć dalej konto premium

Konto premium daje ci pełen dostęp do wszystkiego w grze czyli wszystkie insty postacie miejsce w plecaku itd...(długo by tłumaczyć)

W IS można kupić np bronie, pancerze, wierzchowce itd za prawdziwą kasę (nie wiem czego tam nie kupisz)

Kolejna sprawa jak nie masz konta premium w IS możesz dokupić slot na postać jakąś klasę jaka jest zablokowana na F2P np Zdobywca, Łowca itd....

Lecz uważam po co wkupywać takie rzeczy jak premka kosztuje na 30 dni 29.90 zł (nie jestem pewien ceny ale chyba tak)

Kolejna sprawa jak ci się skończy premium to możesz grac dalej tylko ze masz 2 sloty na postacie i resztę ograniczeń jak normalny gracz F2P ale jak np zrobiłeś postać o klasie np. Zdobywca to bez premki możesz nią dalej grać ale nie możesz jej zrobić bo jest zablokowana

Konto premium kupuje się np na stronie z twoim kontem a IS ma się w grze

Mam nadzieje ze chociaż w najmniejszym stopniu wam pomogłem najlepiej pobrać gra wejść do gry i samemu się przekonać jak to wygląda i przypominam jak konto tworzycie i nie możecie grać na polsko ruskim serwerze pvp Two Eagles lub na PVE piszecie do GMa by zmienił wam typ konta z EU na PL i wtedy będziecie mogli pograć w grę w ojczystym języku

Postaram się wam wytłumaczyć jak najprościej ale nie obiecuje ze zrozumiecie :A więc tak Konto premium jest jak abonament kupujesz np na 1 miesiąc i za miesiąc musisz znowu płacić jak chcesz mieć dalej konto premium Konto premium daje ci pełen dostęp do wszystkiego w grze czyli wszystkie insty postacie miejsce w plecaku itd...(długo by tłumaczyć)W IS można kupić np bronie, pancerze, wierzchowce itd za prawdziwą kasę (nie wiem czego tam nie kupisz) Kolejna sprawa jak nie masz konta premium w IS możesz dokupić slot na postać jakąś klasę jaka jest zablokowana na F2P np Zdobywca, Łowca itd....Lecz uważam po co wkupywać takie rzeczy jak premka kosztuje na 30 dni 29.90 zł (nie jestem pewien ceny ale chyba tak)Kolejna sprawa jak ci się skończy premium to możesz grac dalej tylko ze masz 2 sloty na postacie i resztę ograniczeń jak normalny gracz F2P ale jak np zrobiłeś postać o klasie np. Zdobywca to bez premki możesz nią dalej grać ale nie możesz jej zrobić bo jest zablokowanaKonto premium kupuje się np na stronie z twoim kontem a IS ma się w grzeMam nadzieje ze chociaż w najmniejszym stopniu wam pomogłem najlepiej pobrać gra wejść do gry i samemu się przekonać jak to wygląda i przypominam jak konto tworzycie i nie możecie grać na polsko ruskim serwerze pvp Two Eagles lub na PVE piszecie do GMa by zmienił wam typ konta z EU na PL i wtedy będziecie mogli pograć w grę w ojczystym języku

Dzięki! Wytłumaczyłeś mi to świetnie! Tak więc spotkamy się w grze. :D

Najwygodniej jest kupić grę i przez ten miesiąc zrobić jak najwięcej i dalej grać za free. Potem jak się już 2 postaciami nabije 80lvl dopiero kupować premium żeby mieć te zablokowane raidy.

Nie rozumiem. AoC jest F2P ? Nie ma abonamentu?

Tak, AoC nie ma abonamentu, za to ma IS, który ogranicza darmową rozgrywkę.

Gra ktoś na Fury (PvP) ? Jeśli tak to możemy złożyć jakąś grupę/gildie bo samemu nudno się gra (gram z nastawieniem na pvp/pk) ;p

nick : Malazahn

klasa : Priest of Mitra

więc przydałby się jakiś tank i dpsy

Jak ktoś chętny niech napisze tutaj coś na wzór tego mojego nick/klasa

NIEAKTUALNE