Postaram się wam wytłumaczyć jak najprościej ale nie obiecuje ze zrozumiecie :
A więc tak Konto premium jest jak abonament kupujesz np na 1 miesiąc i za miesiąc musisz znowu płacić jak chcesz mieć dalej konto premium
Konto premium daje ci pełen dostęp do wszystkiego w grze czyli wszystkie insty postacie miejsce w plecaku itd...(długo by tłumaczyć)
W IS można kupić np bronie, pancerze, wierzchowce itd za prawdziwą kasę (nie wiem czego tam nie kupisz)
Kolejna sprawa jak nie masz konta premium w IS możesz dokupić slot na postać jakąś klasę jaka jest zablokowana na F2P np Zdobywca, Łowca itd....
Lecz uważam po co wkupywać takie rzeczy jak premka kosztuje na 30 dni 29.90 zł (nie jestem pewien ceny ale chyba tak)
Kolejna sprawa jak ci się skończy premium to możesz grac dalej tylko ze masz 2 sloty na postacie i resztę ograniczeń jak normalny gracz F2P ale jak np zrobiłeś postać o klasie np. Zdobywca to bez premki możesz nią dalej grać ale nie możesz jej zrobić bo jest zablokowana
Konto premium kupuje się np na stronie z twoim kontem a IS ma się w grze
Mam nadzieje ze chociaż w najmniejszym stopniu wam pomogłem najlepiej pobrać gra wejść do gry i samemu się przekonać jak to wygląda i przypominam jak konto tworzycie i nie możecie grać na polsko ruskim serwerze pvp Two Eagles lub na PVE piszecie do GMa by zmienił wam typ konta z EU na PL i wtedy będziecie mogli pograć w grę w ojczystym języku