Age of Conan Gildia O.U.T.L.A.W.S

O.U.T.L.A.W.S.

O GILDII

Gildia O.U.T.L.A.W.S. działa na serwerze Rothat. Powstała z połączenia gildii BANICI i MEPHISTO ARMY. Zasadniczym celem powstania gildii było skupienie graczy, którzy poprzez współpracę i wzajemną pomoc chcieli poznawać wspaniały świat gry Age of Conan, a dodatkowo nawiązywać kontakty z coraz większą rzeszą rodaków.

OFERUJEMY

- miłą atmosferę

- porady odnośnie wszystkich klas postaci

- komunikator głosowy mumble

- miasto T3

- rajdy T1, T2,

- rajdy progresowe T3

- grupówki w starym świecie oraz w Khitaiu w wersji hard mode

- system DKP

- Battle keep

REKRUTUJEMY!

Osoby dojrzałe emocjonalnie, myślące i na poziomie.

Twój charakter i obycie jest w zasadzie jedynym kryterium, ponieważ każdy z nas kiedyś zaczynał, więc nie ustawiamy dolnego limitu levelowego.

Na pierwszy rzut oka nie da się stwierdzić jaki jesteś, więc przez pewien czas będziesz miał okres próbny, abyśmy mogli przyzwyczaić się do nowej twarzy i się zaprzyjaźnić z Tobą.

To działa w 2 strony - Ty też możesz stwierdzić, że nie jesteśmy dla Ciebie i odejść.

Powinieneś godnie reprezentować naszą gildię i dbać o jej reputację na Rothat.

Wszystkie zainteresowane osoby zapraszamy na naszą stronę: www.outlawsaoc.guildlaunch.com.

1 to jest server PvP czy PvE?

2 zly dzial :).

Rothat jest PvE ile pamiętam.A Jeśli chodzi o rekrutacje to nie liczcie na tłumy bo mało kto na tym forum gra w AoC.Ja to stary wyjadacz ale niestety rażące pustki mnie odrzuciły ale mam zamiar jeszcze kiedyś powrócić.A to co oferujecie też nie jest powalające.Nordaheim lub Polanie już od dawna robią tego śmiesznego pustynnego kolesia zapomniałem nazwy.Mam nadzieje że się rozwiniecie bo o ile pamiętam BANICI byli bardzo dobrzy w ówczesnym czasie.

Ja to myślałem ze ta gra już dawno upadła,a tu się okazuje ze nawet polska gildia jest:).

Glupszego dzialu nie mogles wybrac, serio. Przenosze.

O.U.T.L.A.W.S.

O GILDII

Gildia O.U.T.L.A.W.S. działa na serwerze Rothat. Powstała z połączenia gildii BANICI i MEPHISTO ARMY. Zasadniczym celem powstania gildii było skupienie graczy, którzy poprzez współpracę i wzajemną pomoc chcieli poznawać wspaniały świat gry Age of Conan, a dodatkowo nawiązywać kontakty z coraz większą rzeszą rodaków.

OFERUJEMY

- miłą atmosferę

- porady odnośnie wszystkich klas postaci

- komunikator głosowy mumble

- miasto T3

- rajdy T1, T2,

- rajdy progresowe T3

- grupówki w starym świecie oraz w Khitaiu w wersji hard mode

- system DKP

- Battle keep

REKRUTUJEMY!

Osoby dojrzałe emocjonalnie, myślące i na poziomie.

Twój charakter i obycie jest w zasadzie jedynym kryterium, ponieważ każdy z nas kiedyś zaczynał, więc nie ustawiamy dolnego limitu levelowego.

Na pierwszy rzut oka nie da się stwierdzić jaki jesteś, więc przez pewien czas będziesz miał okres próbny, abyśmy mogli przyzwyczaić się do nowej twarzy i się zaprzyjaźnić z Tobą.

To działa w 2 strony - Ty też możesz stwierdzić, że nie jesteśmy dla Ciebie i odejść.

Powinieneś godnie reprezentować naszą gildię i dbać o jej reputację na Rothat.

Wszystkie zainteresowane osoby zapraszamy na naszą stronę: www.outlawsaoc.guildlaunch.com.