Age of Conan - kilka pytać

Mam kilka pytać co do AoC:

1. Po pierwsze ile waży konkretnie instalka bo znalazłem różne informacje.

2. Jak jest tam ze społecznością, czy miasta są oblegane? Jaka jest sytuacja z polskimi graczami, są jakieś obszerne polskie gildie?

3. Jak wygląda tam Item Shop? Są tam tylko mało potrzebne przedmioty, czy coś należy kupić aby dalej swobodnie grać?

4. Jak wygląda "End Game"?

Zrobiłem błąd w temacie, niech moderator poprawi bo wstyd mi za to :)

Rozumiem, że chcesz grać na bez płacenia abonamentu? Jeżeli tak to łap:

MrKGR.png

Także, nie ma większego sensu zaczynać, jeżeli nie nastawisz się na płacenie abonamentu, to Free To Play w tej grze porównałbym bardziej do darmowego triala :)

Dla mnie to żaden problem z opłatami tylko jakie to są i czy to są jedno razowe opłaty ,czy też nie? Jak możesz odpisz na pozostałe pytania.

Nie szybciej byłoby Ci poszukać info na stronie gry? Nie przyjmuj tego jako złośliwość, a dobrą radę.

Nie odpowiem ci na wszystkie pytania, bo niestety sam w tą grę nie grałem, ale powiem ci co wiem.

Z tego co się dowiadywałem możesz płacić abonament i mieć wszystko odblokowane lub nie płacić i wykupić punkty (oczywiście za prawdziwą kasę) za które możesz wykupować dodatkowe funkcje itp. Ale cen ci nie podam bo się niestety nie orientuję.

Mam kilka pytać co do AoC:

1. Po pierwsze ile waży konkretnie instalka bo znalazłem różne informacje.

2. Jak jest tam ze społecznością, czy miasta są oblegane? Jaka jest sytuacja z polskimi graczami, są jakieś obszerne polskie gildie?

3. Jak wygląda tam Item Shop? Są tam tylko mało potrzebne przedmioty, czy coś należy kupić aby dalej swobodnie grać?

4. Jak wygląda "End Game"?

Zrobiłem błąd w temacie, niech moderator poprawi bo wstyd mi za to :)