Age of Conan-kilka pytań/ankieta

fury to pvp ,crome to pve

Czyli jak chce porobić questy i poznawać fabułę to wbijam na crome a jak chce pograć przeciwko innym graczom to wbijak na furt tak??

Niby tak bo jak wychodzisz z tortage to juz jest opvp , ja narazie jednak pogram na crome - poznam grę ,mechanike itd a postac pozniej albo przeniosę albo 2 zrobie ^^ Nie bedzie mnie byle jaki ruski cham po mordzie okladał :D .

Questy i fabuła tak samo jest na fury - nie myśl sobie ze to jakiś serwer wysokoratowy czy cos - tutaj tak samo levelujesz tyle ze jest trudniej bo np idziesz na lokacje 15 min a przed samym wejsciem jakis rusek Cię ubija :D

Czyli inny gracz może mnie normalnie zaatakować?? niema czegoś takiego ze musze zaakceptowac jakieś wyzwanie jego do pojedynku?? Można jakoś zwiększyć czcionkę w grze?? Jest coś takiego jak lepsza/gorsza klasa/rasa??

Na pvp wszędzie poza Tortage mogą Cię ludzie zaatakować , o klasach nie powiem bo sam krótko gram ,ale chyba się gra czym się lubi prawda ?:D co do trzcionki jej kolorów to sam siędziś pytałem - jest jakaś strona z modami .

zapewne nazwą

Co do gry, to pograłem dość długo i stwierdzam, że bez płacenia nic nie osiągniesz :)

Witam. chciałbym zapytać się drogich użytkowników czy są jakieś osoby które grają w Age of Conan i mogą mi odpowiedzieć na kilka pytań oraz wzięcie udziału w ankiecie.

-Czy gra jest Pay2Win(płacisz to jesteś koks)

-Czy na koncie F2P można osiągnąć maksymalny lvl bez problemu?

-Jak oceniacie system PvP oraz Siege??

-Jak oceniacie wizualizację gry oraz klimat??

-Co wyróżnia tą grę od innych MMORPG??

-Czy ten tytuł jest warty uwagi i polecenia innym graczom??