Age of Conan-kilka pytań/ankieta

Witam. chciałbym zapytać się drogich użytkowników czy są jakieś osoby które grają w Age of Conan i mogą mi odpowiedzieć na kilka pytań oraz wzięcie udziału w ankiecie.

-Czy gra jest Pay2Win(płacisz to jesteś koks)

-Czy na koncie F2P można osiągnąć maksymalny lvl bez problemu?

-Jak oceniacie system PvP oraz Siege??

-Jak oceniacie wizualizację gry oraz klimat??

-Co wyróżnia tą grę od innych MMORPG??

-Czy ten tytuł jest warty uwagi i polecenia innym graczom??

-nie

-tak

-brak balansu, mass pvp w tej grze nie istnieje

-niesamowity, niepowtarzalny jeden z lepszych jakie widzialem

-klimat, bezprecedensowość w ukazywaniu świata, fabuła,

-jak najbardziej trzeba zagrać i spróbować, lubisz pve to gra Cie wciągnie na wiele godzin, pvp też sie mozna pobawic na mini games

Powiem tak, spędziłem przy Conanie w wersji P2P około 3 lata. Grało mi się świetnie każdy był równy. Potem gra przeszła na F2P (a raczej P2W) I zaczęła się katorga. Spoko wbijesz maks level jednak przy np ograniczeniach golda nie wycraftujesz całego setu t3. Klimat powala na łopatki jednak nie ratuje gry. Moim zdaniem gra jest świetna, gdy płacisz, bo po FunComie nie spodziewałem się niczego innego niż ściągania kasy. Bo nawet na P2P Patche wychodziły co 3 miesiące lub dłużej a dodatek dostaliśmy jeden w dodatku marny.

spędziłem /// Grało mi się świetnie

Czyli co? Już nie warto zaczynać grać? Bo przecież ileż można Allodsa katować :P

ja gram i osobiście miło spędzam tam czas bardzo mi się podoba klimat i jak na razie na koncie F2P jak się spodoba bardziej to będę płacił abonament. I + ankieta która mówi chyba sama za siebie czy warto:D

Ja dopiero wbiłem 5 lvl i bardzo mi sie podoba tym bardziej że na razie mam grę w pełnej wersji jezykowej:) Mam pytanie od kiedy będe mugł już wykonywać questy w party z kimś?? Jeśli posiadam konto premium a będe chciał cos kupić z IS to musze dodatkowo zapłacić?? Do którego momentu będe miał gre po polsku??

Ankieta mówi sama za siebie? Człowieku 99% graczy z tego forum nawet nie ma porównania z wersją P2P albo nie mają 80 lvl. Bez max lvl nawet nie ma co gadać bo po drodze masz i Tortage i masę innych miasteczek. Niech zabiją tego głównego bossa (z t3 chyba) i wtedy mogą głosować.

Nie interesuje mnie kto głosuje i czy w ogóle w tą grę grali na prawdę najważniejszą rzeczą jest dla mnie to co inni gracze sądzą o tej grze i jak ją spostrzegają. I tak btw nie zapraszam ciebie tutaj abyś komentował mnie czy też innych użytkowników masz wypowiadać się na temat gry a nie osób które piszą komentarze czy też dodają swój głos w ankiecie.

I co z tego? Ja wyraziłem swoją opinię. Gra to szit od pewnego czasu i straszne marnotrawstwo. Nie opłacalna , zdzierająca kasę z zablokowanymi rajdami. No sory ale to właśnie rajdy a nie dungi są majstersztykiem tej gry. Więc miłego niepokonania głównego bossa i brak t3 na pvp

Ale przecież napisałem wcześniej jeżeli gra mi się spodoba to z wielka przyjemnością zapłacę abonament więc czego się rzucasz jak nie powiem co w trawie. No i co jeszcze dodaj może że wszystkie gry w które ty grasz to są pro i najlepsze z najlepszych nie wiem kto ci dał status "stały bywalec" ale na pewno po rodzinie bo na pewno nie za posty ani za kreatywne wypowiedzi. Skończ pan i wstydu oszczędź. Wracając do tematu jeżeli ktoś jest samotnym wojownikiem i poszukuje kompana do gry z chęcią się piszę i proszę o kontakt albo wbicie na ts3: ts3.fenixpolska.eu serwer Fury

Och, przepraszam , że jaśniepańskie ego uraziłem. Jednak nie zwracam się do jakiegoś pomiotu tylko do ogółu forum. Nie musisz komentować moich wypowiedzi bo i tak nie są skierowane do ciebie. No ale widać że samoocena strasznie wysoka.

He,he..widze ostra wymiana zdań .A co do gry AoC, to fakt ,klimacik jest fajny.Universum całkiem klimatowe trzeba przyznać.Mam tą gre od pół roku zainstalową na kompie i do tej pory wbiłem 10lvl.Jakoś nie mogę się wczuć ,załapać tej grywalności.Troche zamotany i mało intuicyjny interfejs mnie męczy.Może ,mam złe podejście do tej gry ,a może za krótko byłem w wojsku,może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi :D ?

Ja nie mam ochoty na żadną "ostrą" wymianę zdań. Po prostu piszę co myślę a jakiś pajac się napina.

Można się fajnie pobawić w AoC- nawet na f2p koncie , fajny klimat ,ciekawie rozwiązanie systemu walk ,trochę polaków gra ,gra raczej dla starszych - krew strasznie się leje i modele kobiece wybujałe kształty mają :D

Jak się mi spodoba i wkręci ostro to przejdę na suba , ale na razie pogram sobie na f2p koncie .

Mam pytanie od kiedy będe mugł już wykonywać questy w party z kimś?? Jeśli posiadam konto premium a będe chciał cos kupić z IS to musze dodatkowo zapłacić?? Do którego momentu będe miał gre po polsku??

To odpowie mi ktoś??

Jak wyjdziesz z pierwszego miasta, na poczatku sie nie oplaca ;p.

konto premium to przedmiot z IS jak kazdy inny, za kazdy placisz osobno

do konca

Misiek questy w party to głównie dungi i cięższe bossy, ale zawszę dobrze jest chodzić w grupie. Szczególnie jak pvp serwer. Z resztą sam zobaczysz po wyjściu z Tortage

Solo możemy dograć do końca czy raczej sobie z bosami sami nie poradzimy?? Do którego momentu będe miał gierkę po polsku??

To gra mmo , solo się nie gra ,część questów zrobisz sam , grupowe solo zrobisz jak będziesz miał z 5 lvl więcej niż zalecany do questa , ale po co solo jak mozna w pt ? Bosy to bosy - silne moby tak jak w każdym mmo.

Czym się różni serwer Grom od Fury??