Od dziś mówcie do mnie „guru – prorok”. Tak jak zapowiadałem, Age of Conan przejdzie na system Free2Play. Kiedy? W okresie letnim. Przygotujcie się jednak na ABSURDALNE ograniczenia dla darmowych graczy, które dają dostęp do tylko kilkudziesięciu procent całego świata Konana. Pff... Blokady dotkną wszystkic...
Age of Conan przechodzi na FREE2PLAY! Ogromne ograniczenia
Srki ale skomentuje tutaj.Obcinać świat w AoC to jak trzymanie żółwia żeby sie nie śpieszył.NIby można, ale po co?
Ja bym nie robił z Conana F2P to marnotrawstwo.Zejdą się nooby i Polaczki i cała gra straci klimat będzie masa serwerów.Broda bardzo dobrze napisał sam bym tego lepiej nie ujął
Ja bym nie robił z Conana F2P to marnotrawstwo.Zejdą się nooby i Polaczki i cała gra straci klimat będzie masa serwerów
Przy tych ograniczeniach, znikną na wyższych poziomach, albo wyciągnął portfele.
Kogo wydawców obchodzi kim są, póki generują zysk?
Skąd te pretensje? Widocznie zarabiają zbyt mało. Sorry ,ale za darmo nic nie ma. A pieniądze mają być odzwierciedleniem ich pracy nad tą grą. Zresztą o ile mi wiadomo jakoś multum ludzi w to nie grało.
Nie ktorzy mysla ze wystarczy postawic server i grac. A to nie takie proste. Ale faktem jest ze AoC sie zmieni.
Zobaczycie ,że za jakiś czas (nie mówię ,że odrazu) AOC będzie całkowicie darmowy. Jak to się mówi "Dać mu palec ,a on bierze całą rękę" (oczywiście w założeniu graczy). To samo będzie z EQ II.
@Edit
Ha równe 1000 postów
Moim zdaniem powinno to być jak z GW B2P.
@UP
No... crracked gratulacje jesteś zawodowym spamaczem
Kwestia jest taka że w AoC nieda sie nic obiciąć(poza klasami). To nie WoW tu niema pierdyliona inst,świat też nie jest masakrycznie duży.To jakby zrobić L2 za fre ale tylko do okolic oren.......
Czyli prawda jest taka, ze dostajemy wiekszego triala, tak? No, niby nie mozna bylo sie spodziewac niczego wiecej, wiec chyba nie powinnismy sie zloscic. Prawda tez taka, ze w swicie niczego nie ma za darmo. Teraz to nawet musisz zaplacic, aby dostac w pysk. Ja z checia AoC bym przetestowal, jednak mozecie nazwac mnie leniem i smierdzielem, ale na moim super internecie ta gra bedzie sciagac sie ze dwa tygodnie. Niby jestem cieprpliwy, ale jednak pewne granice sa : P.
Od dziś mówcie do mnie „guru – prorok”. Tak jak zapowiadałem, Age of Conan przejdzie na system Free2Play. Kiedy? W okresie letnim. Przygotujcie się jednak na ABSURDALNE ograniczenia dla darmowych graczy, które dają dostęp do tylko kilkudziesięciu procent całego świata Konana. Pff... Blokady dotkną wszystkic...