Age of Conan pytania

Witam

Mam parę pytań na temat Age of Conan

1.Czy gra jest po polsku ? I jak z populacją na serwerach ?

2.Sa dungeony i battlegroundy (jak w wowie) ?

3.IS daje przewagę ?

4.Czy są mounty ? i Widać każdą część zbroi ?

5. Ile jest klas i ras ?

6 Ruszy mi ?

Procesor: AMD Athlon™ II P320 Dual-Core Processor, 2x 2.10GHz

Ram: 4GB

Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon HD5470 1GB

System: Windows 7 Home Premium

1. częściowo tak, lecz nowości już nie są objęte spolszczeniem. Populacja nie powala, nie mniej jednak wystarcza do swobodnej rozgrywki. Ze znalezieniem grupy na endgame raidy i te niższe nie ma problemu.

Ogólnie w przeciągu ostatnich 2 miesięcy zauważono lekki wzrost populacji.

2. są

3. Subiektywnie IS nie daje przewagi w End Game, skiny, mounty, dodatki, bla bla

4. Są mounty, bardzo ciekawe, po części inne niż w reszcie mmorpg / tak widać

5. 4 rasy? http://www.ageofconan.com/world/classes

6. Ruszy

Osobiście? Powiem tak jeśli nie grałeś to warto, na prawde warto zagrać. Nie mniej jednak z wykupieniem premium/dodatki wstrzymaj się do 50/80lvl. Sprawdz czy gra Ci się podoba. Spokojnie do 80lvl dobijesz na f2p. Później warto zainwestować pare złotych. Sam gram, mam premke, wszystkie dodatki - gra się przyjemnie. Nie mnie jednak gram w oczekiwaniu na Wildstar, Archage. Pozdrawiam

WitamMam parę pytań na temat Age of Conan1.Czy gra jest po polsku ? I jak z populacją na serwerach ?2.Sa dungeony i battlegroundy (jak w wowie) ?3.IS daje przewagę ?4.Czy są mounty ? i Widać każdą część zbroi ?5. Ile jest klas i ras ?6 Ruszy mi ?Procesor: AMD Athlon™ II P320 Dual-Core Processor, 2x 2.10GHzRam: 4GBKarta Graficzna: ATI Mobility Radeon HD5470 1GBSystem: Windows 7 Home Premium

Jako weteran wersji P2P pozwolisz , że się wypowiem.

1. Gra jest spolszczona do momentu w którym przeszła na F2P i zostały dodane nowe rzeczy. Populacja jest średnia. Wina złej reklamy.

2. Są dungueony. Battlegroundy tylko na serwerach stricte pvp i wszędzie.

3. Is nie daje przewagi. Jedynie konta premium dają.

4. Są mounty, ba nawet mamuty. Każda część zbroi jest widoczna.

5.4 rasy i 12 klas

6. Powinno.

Powiem ci tak. Cała gra prezentuje się znakomicie jednak FunCom ostro ją spartolił. Największy mankament wersji F2P to ograniczenia rajdów typu t9. Co dają? Surowce na zbroje pvp które dają ogromną przewagę. Poza tym na F2P jest zubożony craft. Gra jest dobra, ale tylko jak masz zamiar płacić na high levelach.

tzn jak płacić na high levelach trzeba płacić ? a i jaki jest max lvl ?

Max lvl jest 80. Chodzi mi bardziej o to, że bez płacenia nie ma się dostępu na twierdze typu t9 przez co twój pancerz jest beznadziejny w porównaniu z płacącymi.

80, tak trzeba wykupić dodatki no i najlepiej premke. Nie są to duże koszta nie mniej jednak wychodzi jak abonament. Coś takiego.

Witam

Mam parę pytań na temat Age of Conan

1.Czy gra jest po polsku ? I jak z populacją na serwerach ?

2.Sa dungeony i battlegroundy (jak w wowie) ?

3.IS daje przewagę ?

4.Czy są mounty ? i Widać każdą część zbroi ?

5. Ile jest klas i ras ?

6 Ruszy mi ?

Procesor: AMD Athlon™ II P320 Dual-Core Processor, 2x 2.10GHz

Ram: 4GB

Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon HD5470 1GB

System: Windows 7 Home Premium