Age of Conan - sytuacja w grze

Siemka, z nudow postanowilem zagrac w Age of Conan. gralem kiedys ale samemu to sie z deka znudzilo. Slyszalem ze zdjeli jakies tam ograniczenia dla freemium to moze teraz sproboje swoich sil :}

no to i szykam kogos by grac bo jak wiadomo lepiej z kims niz samemu :] tylko niewiem jaki server piszcie propozycje

Tylko powiedz mi , po co grać w trial. Aktualnie jedyna dobra gra FunComu to Secret World. AoC poszło w odstawkę. Ok pobawisz się do 30-40 lvl ale potem zacznie ci doskwierać brak setów PvP na których surówce można zbierać tylko na raidach T3 które są dla free zablokowane. Ja odradzałbym ci grać ale to twoja decyzja.

Tez mam ochote na to i ponoc mozna farmic do 80 bez premki

Jeszcze wczoraj ktoś napisał identyczny temat, a więc do cholery jasnej używajcie ludzie opcji "Szukaj" bo tematów o AOC, z takim samym pytaniem mamy od cholery na forum.

http://mmorpg.org.pl...8-age-of-conan/

Tak w ogóle, dział przenoszę i zmieniam trochę nazwę, aby przydał się dla tych co mogą użyć "Szukaj".

Tez mam ochote na to i ponoc mozna farmic do 80 bez premki

Będziesz miał śmieszne Eq i każdy cię zjedzie na PvP jak chcę. Taka jest niestety polityka FunComu. P2W albo dostawaj w d*pę cały czas

Dzieki w takim razie uninstall a szkoda bo podoba mi sie klimat taki europejski xd

A ja i tak sie pobawie chwile :). jak zwykle 30min i szybciej usune niz zainstalowalem..

A poradzicie jakas inna gre bo juz naprawde niemam w co grac

mod_ico.png
Nie odbiegaj od tematu robiąc Offtop, z takim czymś do "Szukam MMO". - crracked

Siemka, z nudow postanowilem zagrac w Age of Conan. gralem kiedys ale samemu to sie z deka znudzilo. Slyszalem ze zdjeli jakies tam ograniczenia dla freemium to moze teraz sproboje swoich sil :}

no to i szykam kogos by grac bo jak wiadomo lepiej z kims niz samemu :] tylko niewiem jaki server piszcie propozycje