Age of Conan Unchained (aka F2P): Dziś rusza DARMOWA wersja gry!

Barbarzyńcy, od dziś możemy grać w DARMOWĄ wersję Age of Conan, wzbogaconą o podtytuł – Unchained! Proces transformacji na system Free2Play rozpoczął się wczoraj, co zaowocowało sporą przerwą w działaniu serwerów. Pozostaje nam więc pobrać klienta i cieszyć się... rozbudowanym demem AoC. Bo jeśli nie zasilisz konta Funcomu, n...

Wyświetl pełny artykuł

Jako były gracz, a zarazem powracający teraz, zapraszam wszystkich do wypróbowania tego wspaniałego mmorpg. Mam nadzieję, że teraz świat Conana na nowo zatętni życiem.

Up-Heh nawet nie wiedziałem że grałeś w AoC: :D

W sumie dali lepszy trial i mnie to cieszy bardzo dobra taktyka powrotu na rynek.Zapewne wszyscy Weterani np. ja będą płacić abonament tak jak wcześniej bo raczej dużo to nie zmieni w grze.I może dojdą nowe patche bo jeden na pół roku to było stanowczo za mało

Pozdrawiam,

Misiael

PS.W AoC można mnie znaleźć pod taki samym nickiem jednak mam ciotowatego DT z eq na 40 lvl pomimo 80 :D

Słyszałem kiedyś, że dla Polaków był bardzo tani abonament, jak jest teraz?

Up-Heh nawet nie wiedziałem że grałeś w AoC: W sumie dali lepszy trial i mnie to cieszy bardzo dobra taktyka powrotu na rynek.Zapewne wszyscy Weterani np. ja będą płacić abonament tak jak wcześniej bo raczej dużo to nie zmieni w grze.I może dojdą nowe patche bo jeden na pół roku to było stanowczo za małoPozdrawiam,MisiaelPS.W AoC można mnie znaleźć pod taki samym nickiem jednak mam ciotowatego DT z eq na 40 lvl pomimo 80

ja tam wole te 30 zł czy tam 20 wsadzić w sprzęt do aesgej :P

Rozumie że na ten sposób przeszła wersja EU i US, ta ? I pewnie musze ściągać full 30 gb?

Grognak ja nie wiem jak jest z nowymi kontami. Ale moje stare konto PL teraz normalnie przeszło na free i nawet swoją starą postacią, która teraz jest tylko w premium mogę grać.

Ps: Grognak, zakupiłem tą nową gietę od cymy 0003 :D Wypas. Tylko muszę lepsze kulki kupować bo te P&J się wcinają często.

UP-Czekaj no czyli twoja postać dostała premium?

Nie. Po prostu jeśli grałeś już kiedyś w AoCa lub masz premium i stworzyłeś dajmy na to zdobywce (nie jest dostępny za free) to gdy premium ci wygaśnie to nadal możesz nim grać. Innymi słowy to co uciułasz na płatnej wersji zostanie ci na również na free.

Mounta, który za free nie jest dostępny też nie straciłem. W wersji f2p nie można zdobywać nowych rzeczy, które są płatne ale nic też nie traci się z rzeczy zdobytych wcześniej.

Czyli abonament still rox

Bez wątpienia tym z abonamentem jest łatwiej. Ale wprowadzenie wersji darmowej pozwala na np. expienie wielu postaci za free i kupowanie abonamentu od czasu do czasu.

Dodatkowo f2p powinien przyciągnąć do gry cusuali co nie wątpliwie przyczyni się na rozkwit chociażby początkowych lokacji gdzie jeszcze jakiś czas temu wiało pustkami.

A moim zdaniem Tortage było najbardziej zaludnione.Najgorzej było znaleźć gildie albo kupca na coś bo na czacie tylko ruskie.Początki były doobre nawet bardzo gra tętniła życiem a potem jakoś kurczyła się populacja.Ja mam zamiar wrócić, zapłacić dojść do Nordaheim ukuć set na 80 lvl i tłuc w pvp co jest chyba jednym z największych atutów tej gry.

Hah czyli grałeś jeszcze później niż ja.. Jak ja grałem to jeszcze Ruscy nie byli do naszego serwera PvE doczepieni. Wtedy nigdzie nie było ludzi :D.

Mi PvP ani trochę nie szło. Bardzo wymagające ;) Refleks i znajomość przeciwnika potrzebna.

Witam.Problem jest taki ,że jak wybiore język w grze PL ,to po odpaleniu gry wyskakuje komunikat ,że gra będzie wersji ENG.Wie ktoś ,czy da sie grac w PL ?z tego co wyczytałem Age of Conan: Unchained ma 7 jezyków w tym Polski.

Hah czyli grałeś jeszcze później niż ja.. Jak ja grałem to jeszcze Ruscy nie byli do naszego serwera PvE doczepieni. Wtedy nigdzie nie było ludzi .Mi PvP ani trochę nie szło. Bardzo wymagające Refleks i znajomość przeciwnika potrzebna.

Dokładnie zacząłem 29 lutego 2009 roku czy coś takiego więc raczej polemizował bym nad tym :D

Aha. To pewnie Ruskich miałeś na tym serwerze PvP. Bo na PvE w grudniu 2009 gdy ja grałem jeszcze nie było.

Witam,szukam ostatnio jakiegoś mmo,obejrzałem kilka filmów z AoC,i wygląda całkiem nieźle.

I nie wiem,czy warto marnować kilka nocy na ściąganie.

A moje pytanie:

Czy gra jest bardziej podobna do Perfect World (Strasznie low exp za moby,duzy za questy),czy raczej Dekaron (Dobry exp za moby i za questy)?

I jeszcze,czy gra jest typową questówką w typie Foresaken World?,że ciągle robisz quest za questem i tylko z tego czerpiesz exp?

-Prosze o answer,dzięx z góry :D

Ja was nie rozumiem, napalacie sie jakbyście faktycznie dostali AoC za free, a dostaliście triala.........

Up-Mnie to nie dotyczy.Ja nadal mam zamiar płacić bo wiem jakie skarby ta gra oferuje.

Do Triala mu dużo brakuje. Znasz triala jakiejś gry, do którego można wejść zaraz jak skończy ci się abonament grać ile chcesz, a potem w każdej chwili dalej zacząć płacić? Może się nie znam ale teraz jest dużo wygodniej. Po pierwsze nie trzeba kupować gry, a swoje ona kosztowała, po drugie gdy wygaśnie mi abonament nie tracę do niej dostępu. Dla nowych jest już mniej kolorowo.

W każdym razie jest lepiej niż z nowym trialem WoWa do 20lvl bo tam jak chcesz dalej grać to musisz grę kupować, w AoC wystarczy wykupić premium lub po prostu pre-paid, który jest jeszcze dostępny.

Trial AoCa był już dużo wcześniej i oferował tylko Tortage. Teraz jest dużo lepiej.

Wolę okrojonego AoCa niż WoWa na privie :D

Barbarzyńcy, od dziś możemy grać w DARMOWĄ wersję Age of Conan, wzbogaconą o podtytuł – Unchained! Proces transformacji na system Free2Play rozpoczął się wczoraj, co zaowocowało sporą przerwą w działaniu serwerów. Pozostaje nam więc pobrać klienta i cieszyć się... rozbudowanym demem AoC. Bo jeśli nie zasilisz konta Funcomu, n...

Wyświetl pełny artykuł