Age of Conan: Unchained

Warto zaczynać grę w powyższy tytuł?

Interesuje mnie:

System walki:

Target czy Non-Target

Populacja:

mała,

duża,

srednia

Czy jest dużo rzeczy do roboty?:

tylko questy i pve,

questy, pvp i pve,

inne, questy pvp, i pve

---

Dobrze

Źle

Do zaatceptowania

---

Rozwinięte odpowiedzi też mile widziane :)

Powiem tak. To najlepsze mmorpg w jakie miałem okazje grać, a to za sprawą świetnego systemu walki( taki target i non target, obejrzyj pare filmikó na yt bo troche ciężko to opisać, ogólnie bardzo przyjemnie sie walczy) , fatality( coś jak w mortal kombat gdy przeciwnik ma mało hp) , contentu i różnorodności świata + open world pvp z dropem specjalnej waluty za zabicie gracza. Sęk w tym że producent troche spalił grę polityką no i ludzie sie wykruszyli.. Czyli populacja raczej mała przez co nie ma sensu grać, pvp nie ma sensu. Jedynie na arenach ale to jest taka wersja demo tego co można było spotkać w open worldzie za czasów świetności tej gry. Rzeczy było multum do roboty. Szczerze do teraz skrycie licze na to że coś sie zmieni, jakiś mega update i gracze znowu powrócą a serwery sie wypełnią bo te wszystkie obecne gry co są teraz mają na noc z AoC :)

Dodam jeszcze że serwery ulokowane są w USA, jako taka ludność jest jeszcze na serwerach pve ale to raczej głównie weterani tej gry, aż do 80lvl bedzie raczej pusto na mapach.

PS. To moja opinia, bo znam to forum i zaraz sie ktoś może dopi*erdolić że bzdury wygaduje itd.. Jakieś mmo jest lepsze czy coś..

warn_ico.png
Wulgaryzmy
~Leman

Zdażąją się jeszcze czasami bitwy pvp?

I czy dobrze obecnie grać z kumplami?

Są jakie duże gildie?

Nie wiem jak to obecnie wygląda ale jak jakiś czas temu zaglądałem do gry to gra ze znajomymi miałaby jakiś sens bo fajnie sie wtedy expi i było by party do dungeonów o ile w więcej osób byście grali a później dołączenie do jednej z gildii i o ile mowa tu o serwerze pvp to na pewno organizują potyczki GvG. Ale mowa tu o end game i wykoksanych weteranach ;d

Jak to teraz wygląda z gildiami? Ile ich jest?

Warto zaczynać grę w powyższy tytuł?

Interesuje mnie:

System walki:

Target czy Non-Target

Populacja:

mała,

duża,

srednia

Czy jest dużo rzeczy do roboty?:

tylko questy i pve,

questy, pvp i pve,

inne, questy pvp, i pve

---

Dobrze

Źle

Do zaatceptowania

---

Rozwinięte odpowiedzi też mile widziane :)