Age of Conan zawitał... do AeriaGames i z tej okazji otworzył nowy serwer!

Żeby była jasność. Oryginalny Age of Conan (ten od Funcomu) nadal działa, ale AeriaGames zrobiła, jakby to powiedzieć… własną, równoległą „wersję” z nowym serwerem, do której zaproszeni zostaną wszyscy użytkownicy tej platformy. Świat ...

Wyświetl pełny artykuł

Cycki tutaj w ogóle nie były potrzebne... Chyba, że Aeria rzuciła z kiesy za przyciągnięcie uwagi i potencjalnych graczy. A zagrać to zagram, bo dawno nie miałem okazji ponownie wpleść się w uniwersum Conana. Mam nadzieję, że tym razem zostanę na dłużej.

EDIT

Na 'stronie tytułowej' czytamy "Unchained"...

i-see-what-you-did-there.jpg

Fakt, cycki nie były potrzebne, ale czymś trzeba było przykuć uwagę graczy, prawda? (sarkazm)

A co do AoC, to duuużo osób polecało mi ten tytuł. Już się pobiera :).

Ah nie, zapomniałem, że Akamai NetSession neta mi rozłącza. No tak, Aeria Games, zło najwyższe... Trudno.

FunCom czepia się wszystkiego żeby podratować i tak martwy tytuł. Ja i tak nie wracam bo się nie opłaca.

Żeby była jasność. Oryginalny Age of Conan (ten od Funcomu) nadal działa, ale AeriaGames zrobiła, jakby to powiedzieć… własną, równoległą „wersję” z nowym serwerem, do której zaproszeni zostaną wszyscy użytkownicy tej platformy. Świat ...

Wyświetl pełny artykuł