Age of Conan

Grałem w AoC tuż po premierze światowej, ale miałem za slabego PCta, zeby w pełni się grą cieszyć, więc sobie podarowałem. W żadnym innym MMO nie znalazłem tak genialnego klimatu jak w AoC. Teraz mam porządnego kompa, chcę zainwestować w polską wersję, ale słyszałem, ze gra upada. To prawda?

Jak wygląda sprawa z ilością graczy na serwerach?

Pozdrawiam

Mnie również to interesuje czy na polskich serwerach jest z kim grać dlatego odświeżyłem temat.

Naprawdę nie jest źle jest Polsko-Ruski serwer dużo gildii i ogólnie opłaca się nie wiem dlaczego niektórzy idą na Fury jak tam jest najgorszy syf.Więc zapraszam bo naprawdę warto

Graczy jest przeraźliwie mało... nie ma z kim pograć na PvP na niższych lvlach. Ciężko znaleźć party. A jak się już znajdzie to w większości Rosjanie ze swoim kwadratowym pismem. Warto ale tylko dla wytrwałych. Najlepszy MMORPG ale bardzo niedoceniony.

Szkoda bo sam bym sobie kupił i pograł ale 1 osoba na 1k km2to zdecydowanie za mało.

Moje obawy okazały się bezpodstawne. Gra w niego całkiem sporo ludzi może nie są to tłumy ale party da się skleić bez problemu. Jestem bardzo zadowolony z pieniędzy wydanych na AoC. Jak na razie jest to najlepsze MMORPG w jakie grałem.

Grałem w AoC tuż po premierze światowej, ale miałem za slabego PCta, zeby w pełni się grą cieszyć, więc sobie podarowałem. W żadnym innym MMO nie znalazłem tak genialnego klimatu jak w AoC. Teraz mam porządnego kompa, chcę zainwestować w polską wersję, ale słyszałem, ze gra upada. To prawda?

Jak wygląda sprawa z ilością graczy na serwerach?

Pozdrawiam