Najbardziej grywalna i z najładniejszą grafiką wyprzedza wszystkie inne gry MMO. Nie będę się rozpisywał jedynie zaznaczę , że w grę można także grać całkowicie po polsku i zupełnie za darmo co nie oznacza , że na czymś traci. Po wykupieniu abonamentu odkrywamy nowe światy w grze.
Age of Conan
Nie rozumiem o co ci chodzi.... Wygląda mi to na reklamę czy jakąś zachętę do gry?? Jak ktoś może to niech mi wytłumaczy bo za nic nie mogę skumać o co chodzi w tym temacie i po co on jest.
Nic nie wnosi i jest po nic, a po za tym są tu same kłamstwa.
Najbardziej grywalna i z najładniejszą grafiką wyprzedza wszystkie inne gry MMO
Jakoś nie widzę tej grafiki i popularności.
Conan - Hmm Grywalność - Ok jest - Grafika - Zbugowana Brzydka Społeczeństwo - Mało popularna - Dla kont F2P Cholernie ograniczona ,, Teraz nie nadaje się ani Na Free 2 play ani na Pay 2 Play .. miałobyć tak pięknie a jest koszmar - Dziękuje za uwagę osobiście sądzę że to gra nie warta poświecenia jej ani minuty
Cho cho widzę znawców. Odpaliłeś chociaż raz AoC na DirectX 10? Bo jak nie to STFU. Grałeś w AoC po premierze ? Nie to również STFU.Gra miała ogromny potencjał niestety brak reklamy doprowadził do słabej popularności.Ale tak to jest w dzisiejszym świecie.
Dokładnie grafika miodzio, kupiłem kolekcjonerkę zaraz po premierze i żeby nie pewne komplikacje, to bym grał dalej - chyba sobie tytuł odświeżę.
TheFury chyba Ty kłamiesz bo ja nic nie pisałem o popularności a grafika naprawdę jest dobra.
nadziarr mmm , kogo nie stać na opłacenie abonamentu albo jeśli ktoś ma słabszy komputer lub chce grac bez myślenia w grze to będzie tak mówił.
Pogralem po premierze jakies 2-3 miechy i nie zauwazylem tam nic do myslenia Hacercom. Zauwazylem za to debilny system teleportow i stada kretynow kampiacych przy nich i czekajacych na darmowego fraga. Grafika, owszem moze sie podobac (w koncu kto nie mial stycznosci z Howardem, a przynajmniej z filmami ) ale reszta niczym sie nie rozni od kilograma mmo jakie sa necie. Przypuszczam, ze po wprowadzeniu tego pseudo free 2 play ( smieszni sa z ta reanimacja trupa) AoC nawiedzilo jeszcze wieksze stado lam. Wbij okolice 50 lv zrozumiesz jak to jest byc fragiem i tracic nerwy. Bo gra na serwerach PvE wg mnie mija sie z celem.
Być fragiem i tracić nerwy - hehe , to oznacza tylko , że nie myślisz właśnie, bo jakbyś przemyślał to Ty byś kill-ał a nie Ciebie. Gra jest wymagająca i dlatego trudno jej sprostać, powtarzam trzeba myśleć . A apropo tego F2P to się proszę nie załamywać bo to znacznie jest lepsze i wygodniejsze od triali i od tego co jest w innych grach darmowych.
[skoro nie czytasz ze zrozumieniem to wytlumacze Ci to lopatologicznie, bo widac, ze dopiero zaczales przygode AoC, nie korzystasz na masowa skale z tportow i jestes podjarany jak podlotek damska spodnica. Gra ani nie jest wymagajaca, ani nie wnosi pod wzgledem budowy postaci czy skilli nic nowego. Scenariusz questow jest calkiem fajny, nie powiem, ale nic ponad to. Gdy mowilem o byciu fragiem mialem na mysli korzystanie wlasnie z tportow, gdy wychodzisz i przez pare sekund jestes bezbronny. Za to zazwyczaj kolo nich koczuja stada wilczych lamusow czekajacych na delikwentow. Wbijesz konkretny poziom i pohasasz po aktach zrozumiesz.. W uczciwej walce zapewniam Cie daje sobie rade.
Co tam niby takiego wymagajacego wracajac do Twojego postu??
@hakercom
W sumie to cię troszkę rozumiem dlaczego się jarasz tak tym AoC.
Jak zaczynałem przygodę z mmo to też pierwszą grą się jarałem nawet jak była jakiś crapem.
Potwierdzam, wchodzi do gry ,nie pogra nawet do 10 lvla a już wszystko wie i zna,. Oj Franki, Janki i inni , gram w to już ponad dwa lata. Uczciwości w grze szukasz? Wymagające jest to żeby dać sobie radę , a widzę, że nie bardzo Ci to wychodzi.
Jak mozna wogole w to grac przeciez te ograniczenia sa za wysokie z 12 profecji mozesz wybrac tylko 4 to juz jest zenujace i bez sensu. jezeli ma byc free to free a nie kurde ograniczac gracza to jakiegos tam lvl i narzucac mu profesje jakimi ma grac. Gra ma przynosic satysfakcje a nie ograniczac gracza
Potwierdzam, wchodzi do gry ,nie pogra nawet do 10 lvla a już wszystko wie i zna,. Oj Franki, Janki i inni , gram w to już ponad dwa lata. Uczciwości w grze szukasz? Wymagające jest to żeby dać sobie radę , a widzę, że nie bardzo Ci to wychodzi.
No coz, wbilem troche wyzej jak 10 lv i jak wspomnialem bawilem sie tam ponad 2 miesiace dosc aktywnie. Rade sobie dawalem, nie napisalem nigdzie, ze sobie nie daje, a wk... mnie banda lam. Uczciwosci w grze nie szukam, ale holoty jest dostatek. Dobra gra to caloksztalt. Zdazylem popatrzec na algorytmy i powiem Ci tyle, ze dobra gra potrafi obronic sie sama. A worek gowna jakim jest dla mnie AoC pruje sie i reanimacja w postaci free przyniesie co najwyzej pare setek ludzi placacych abonament. Ale trup gnije. W sumie nie zaluje, ze kupilem Aoc. Jako gra- badziewie, ale sciezka dzwiekowa sam miod.
Grafio teraz się rozżaliłeś więc możesz przestać pisać farmazony i opuścić ten temat.
Czego wy w ogóle chcecie od tej gry jak wam sie tak bardzo nie podoba i wiecie co zrobić lepiej to zrób sam lepszą grę i wtedy zobaczymy czy będzie takie ciekawe.Można powiedzieć że za duże ograniczenia ale nie od razu (worek gówna) gdy sam nie zrobisz czegoś lepszego.
Jestem graczem, nie tfurca (sic*) i jesli mam placic abonament to wymagam od producenta zaangazowania, vide EVE Online w ktora gram 5 rok z przyjemnoscia ( zreszta inna gra, inny klimat, a i spolecznosc powazniejsza i tworca rzetelniejszy), a nie latania bugow gry na chybil trafil na niszowa polke Ale fakt, zapedzilem sie z psioczeniem na AoC
Nie ma składu w tym co piszesz, za mało w to grałeś aby takie niestworzone rzeczy pisać. Ponadto reprezentujesz inny całkowicie styl grania bo Conana do Eve nie da się porównywać. Gra się broniła , broni i będzie bronić sama. Nie wiem jakie Ty tam algorytmy patrzyłeś, każdy sądzi według siebie.
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepiej-rozwijana-gra-mmo
Jakby wszystkie dzieci z metina oddaly swoj glos tez bylby gra roku, a tibia pewnie wszechczasow...
Byłoby lub niebyłoby, gdybac można. Metin czy Tibia jakie tam są to są ale też krytyka jakiekolwiek tych gier to też kłamstwo by było, ponieważ akurat tam ludzi sporo.