Age of Conan

Witam.

Gra ktoś w tą grę? Jak tak to na jakim serwerze i w jakiej gildii?

Serdecznie zapraszam ludzi do tej gry jeżeli ktoś nie miał okazji w nią zagrać, gra jest darmowa i bardzo rozbudowana, a jak komuś się naprawdę spodoba to może zakupić konto premium za 17zł na allegro. Jak by ktoś zaczął grać w AoC na serwerze Crom PvE to zapraszam do mojej gildii "Polish Hussars"(co do gildii to proszę pisać jeżeli ktoś jest zainteresowany). A jeżeli ktoś gra w Age of Conan to proszę się wypowiedzieć na temat tej gry co o niej myśli:)

Parę pytań :D

1. Jak z populacją

2. Gra bardziej nastawiona na grind, czy questy

3. Czy premium daje jakąś znaczną przewagę / co w ogóle daje

Tyle ode mnie.

1. Serwery są EU to tak pod wieczór można spotkać trochę ludzi, nie zaprzeczę.

2. Gra nastawiona w zasadzie na zadania jak i na instancje, czasami obie rzeczy mają wiele wspólnego.

3. https://register.age...EOFCONAN-EU-F2P na tej stronie jest opisane co daje premium:) no i konto premium daje jeszcze poziomy offline, za każde 4dni opłacone gry dostaje się jeden poziom postaci, lecz te poziomy można dopiero dodać po wbiciu 30poziomu.

Wakacje, trochę więcej czasu to może sprawdzę. "Lekko" przesadzili z ograniczeniami darmowego konta, ale jak jest warta swojej ceny to może pokuszę się o to 17 zł.

Odezwę się w grze jak ściągnę, czyli pewnie jutro. Jak nie zdążę to pewnie dopiero w poniedziałek.

Moim zdaniem warto, a 17zł to nie jest taka duża kasa... jak jest ekipa to gra naprawdę wciąga. Poza tym nową grę na allegro za 20zł z kosztem przesyłki można kupić.

Parę pytań 1. Jak z populacją2. Gra bardziej nastawiona na grind, czy questy3. Czy premium daje jakąś znaczną przewagę / co w ogóle dajeTyle ode mnie.

1. Cmentarzysko - gra bardziej przypomina single player niż MMO.

2. Questy, ale walka jest bardzo przyjemna.

3. Daje znaczącą przewagę.

1. Cmentarzysko - gra bardziej przypomina single player niż MMO.2. Questy, ale walka jest bardzo przyjemna.3. Daje znaczącą przewagę.

Jeżeli latasz bez gildii czy w ogóle grasz sam no to masz snigle... po zdobyciu wyższego poziomu fajnie gra się w party(drużynie), wiem bo sam tak teraz gram. A czy premium dale aż "znaczną przewagę" to nie wiem...

Odejmę sobie dwa dni jedzenia i chyba pokuszę się o pudełko.

Po obejrzeniu paru gameplay'ów stwierdzam, że gra jest w moim guście i może zajmie mnie przynajmniej na wakacje.

Z początku do 20poziomu gra może Cię zniechęcić bo raz grasz w trybie online, a raz w trybie offline, to bywa trochę wkurzające od czasu do czasu, ale później gra się rozkręca:) jeżeli byś chciał to mogę zaprosić Cię do gildii , wtedy jak byś miał jakieś pytania to na miejscu mógł bym Ci odpowiedzieć :) A co do pudełkowej edycji to nie jest zły pomysł bo tam masz od razu poradniki w zadaniach do 20 poziomu, a poza tym jest też poradnik który opisuje każdą z klasy, a to jest dosyć przydatne.

Ten system online / offline akurat mnie zaciekawił, a czy mi się spodoba to już inna sprawa ;)

Nie należę do osób które szybko zniechęcają się do gier, zazwyczaj udaje mi się dojść do end game'u ( lub przynajmniej zbliżyć się ) i wtedy stwierdzam czy gra się nadaję.

Jak gra mi przyjdzie ( wolę grać od razu na premium ) to napiszę Ci priva żebyś mnie dodał do gildii.

To od razu mówię to jest tylko do 20poziomu, w zasadzie cały samouczek trwa do 20poziomu, ale gra naprawdę wciąga, zwłaszcza jak masz z kim grać.

Witam.

Gra ktoś w tą grę? Jak tak to na jakim serwerze i w jakiej gildii?

Serdecznie zapraszam ludzi do tej gry jeżeli ktoś nie miał okazji w nią zagrać, gra jest darmowa i bardzo rozbudowana, a jak komuś się naprawdę spodoba to może zakupić konto premium za 17zł na allegro. Jak by ktoś zaczął grać w AoC na serwerze Crom PvE to zapraszam do mojej gildii "Polish Hussars"(co do gildii to proszę pisać jeżeli ktoś jest zainteresowany). A jeżeli ktoś gra w Age of Conan to proszę się wypowiedzieć na temat tej gry co o niej myśli:)