Age of Conan

Witam,

Zauważyłem, że ta gra ma całkiem fajny system walki oraz grafikę, ale jak to jest na prawdę, bo oglądałem tylko filmiki. Czy opłaca się tam w ogóle grać? Tam się bardziej questy robi czy grind? Jak wygląda tam pvp, spora jest społeczność graczy? Proszę mi odpowiedzieć na te pytania.

Siema gram własnie w age of conan ma 62 lvl exp polega na robienie questów opłaca sie grać tylko na 80 lvl raczej bez premium nic nie zrobisz społeczność jest średnia zależy od godzin pod wieczór najwiecej a co do pvp to za***iste jak cały system walki.

Co to znaczy, że opłaca się grać tylko na 80 lv? A z tym premium, czy wystarczy mi zwykłe konto na 2 miesiące gry w wakacje? Czy jednak będzie trzeba kupić premium bo totalnie nic nie ugram.

od kiedy aoc jest f2p umarło

Możecie mi coś więcej o AoC powiedzieć. Czym się wyróżnia od innych mmo, jak wygląda end game. Czy expiąc jesteśmy zmuszeni do bicia mobków pojedynczo czy trzeba expić w party w mass exp. Czy w ogóle opłaca mi się teraz zaczynać grać?

Jeżeli chcesz grać nic nie płacąc to sobie odpuść, gra ma straszne ograniczenia dla graczy f2p, tutaj zamieszczę tabelkę z różnicami pomiędzy f2p acc a premium.

rw4Nb.png

A są może jakieś dobre prywatne serwery do tej gry aby było można pograć w spokoju ??

Do AoC nie ma prywatnych.

Nie ma żadnych privów, albo grasz na globalu z ograniczeniami lub bez (jak zapłacisz) albo nie grasz wcale.

Ps. AlfreDinozaur masz źle sygnaturkę wstawioną.

Gra jest dobra, nie zaprzeczę, a co do premium to 16zł na miech to chyba nie tak dużo...

Dalej kosztuje 16zł ? Bo pamiętam że to miało być do polskiego AoC, ale z racji tego że CD Project zerwał umowę z Funcomem to miały wrócić zwykłe prepaidy, jeżeli dalej są to może wrócę do AoCa.

EDIT: Dobrze mówię, prepaid 2 miesiące kosztuje 79zł, a za 16zł jest podstawka + 30 dni grania (jednorazowy użytek na konto), więc wychodzi jak zwykły P2P, a za AoC nie warto jest tyle płacić.

Witam,

Zauważyłem, że ta gra ma całkiem fajny system walki oraz grafikę, ale jak to jest na prawdę, bo oglądałem tylko filmiki. Czy opłaca się tam w ogóle grać? Tam się bardziej questy robi czy grind? Jak wygląda tam pvp, spora jest społeczność graczy? Proszę mi odpowiedzieć na te pytania.