Age of conan

Siemka zaciekwaił mnie ten tytuł wieć mam kilka pytań

1. jak z grą stoi f2p , p2w ? czy idzie wszystko osiągnąc w tej grze nie wydając nawet zl ? czy jednak nie płacisz jesteś lama ?

2. jak z populacja w tej grze ? tragicznie (nikogo nie spotkasz biegając po lokacjach ) , słabo ( spotykasz kogoś co jakiś czas ) , dobrze ( często widujesz ludzi ) , bardzo dobrze ( spotykasz ich na każdym kroku ) ?

3. moze sa jakies polskie serwery ?

4. opłaca sie zaczynać przygode z tą grą ?

Powiem tak. 3 lata grałem P2P i to co zrobili w f2p mnie przeraziło.

1. Gra jest f2p do pewnego lvl. Gdy trzeba robić rajdy to te są zablokowane a tylko tam można zdobyć surowce na craft dobrych itemów. Poza tym ograniczenia golda bolą.

2.Za moich czasów było słabo. Aktualnie może być dobrze.

3. Były. Za czasów p2p były dokładnie dwa z czego jeden polsko-rosyjski. Teraz masz tylko 2.

4.Opłaca się, ale trzeba płacić potem. Jednak do 40-50 lvl da się w miarę grać. Nie jest to co kiedyś ale też nie jest najgorzej.

Misiael uwzględniłeś ostatnie "ułaskawienie" ograniczeń?

Istnieje nawet polska gildia Feniks i mżna odpalić grę aby była całkowicie po polsku ale tylko do momentu do którego gra została spolszczona.

żeby nie zakładać specialnie nowego tematu zaraz po tym to napisze tutaj

Sword of Heavens Online ma może ktoś z was informacje na temat tej gry ? kiedy premiera ? ( o ile jeszcze nie miała jednak na google nic nie znalazłem ) f2p ?

Misiael uwzględniłeś ostatnie "ułaskawienie" ograniczeń?

Mierne ułaskawienie. Jak dadzą kilka rajdów to ok ale klasy powinny być od samego początku. Poza tym to i tak nic nie zmienia.

Siemka zaciekwaił mnie ten tytuł wieć mam kilka pytań

1. jak z grą stoi f2p , p2w ? czy idzie wszystko osiągnąc w tej grze nie wydając nawet zl ? czy jednak nie płacisz jesteś lama ?

2. jak z populacja w tej grze ? tragicznie (nikogo nie spotkasz biegając po lokacjach ) , słabo ( spotykasz kogoś co jakiś czas ) , dobrze ( często widujesz ludzi ) , bardzo dobrze ( spotykasz ich na każdym kroku ) ?

3. moze sa jakies polskie serwery ?

4. opłaca sie zaczynać przygode z tą grą ?