Age of Conan

Witam

Bez zbędnego przedłużania, chcę się dowiedzieć, czy warto grać, nie mając zamiaru płacić abonamentu, czy co tam jest, najbardziej mi zależy na tym czy jestem w stanie osiągnąć to co osoba płacąca, a no i jak tam z populacją, na jakim servie najlepiej grać... ;D

Mogę się wypowiedzieć jako newb z 2 postaciami dobitymi do 27 poziomu.

Jak grałem po pojawieniu się AoC na steamie, to było bardzo dużo ludzi w początkowych lokacjach. Wtedy gra dotarła na Steama, tak więc teraz, wszystko może wyglądać inaczej. Nie wiem jak jest, skasowałem grę, bo Steam to DNO i zżera mi tyle, że wywala AoC. Oczywiście za wszystko odpowiada crapowaty silnik Funcomu - Dreamworld engine. Tak więc jeśli masz 3,25GB RAM-u, przemyśl czy chcesz łączyć się z AoC przez Steama.

W mieście też było dużo osób, a jak pytałem się graczy, czy przed Steamem grało dużo ludzi, to odpisywali że tak.

Wszystko zarejestrowałem na Cromie.

Używaj opcji "Szukaj". Takich tematów jest na forum pełno o AoC.

Jak nie masz zamiaru płacić abonamentu a chcesz coś w tej grze osiągnąć to odpuść... VampirX4 nie czepiaj się Steama tylko swojego starego kompa...

To tak żeby nie zakładać nowego tematu... xD Co się dzieje ze SMITE, czy ta gra jest F2P, i czy można aktualnie grać... ^^

To już Offtop, na przyszłość przed założeniem tematu użyj opcji "Szukaj" bo odpowiedź na Twoje pytanie co do AOC jest w kilku tematach jasno wyjaśnione.

Witam

Bez zbędnego przedłużania, chcę się dowiedzieć, czy warto grać, nie mając zamiaru płacić abonamentu, czy co tam jest, najbardziej mi zależy na tym czy jestem w stanie osiągnąć to co osoba płacąca, a no i jak tam z populacją, na jakim servie najlepiej grać... ;D