Age of Conan

Siema

Nie długo mam zamiar kupić Age of Conan i nie wiem jak tam jest z kulturą, ludzie są mili i uprzejmi ,znają zasady ortografii albo są chamscy ,nie mili i ich znajomość ortografii równa się 0 albo jeszcze inaczej ludzi są trochę chamscy a inna grupa miła i uprzejma??

A drugie jakie tam są serwery(POLSKIE) i na jakim gracie??

No to tak niektórzy ludzie jak gadają na jakiś temat i coś im się nie podoba to klną i się obrażają ale to się rzadko zdarza ortografia jest w miarę dobra są dwa serwery jak na razie Rothan(PvE tylko dla polski) i Two Engels (Pvp dla polaków i Rosjan jak na razie zrobiłem sobie przerwę ale mam zamiar powrócić i mój brat też a graliśmy na 2 serwerze

//Regulamin, punkt 7.3., ostrzeżenie - Mr. Hania

SiemaNie długo mam zamiar kupić Age of Conan i nie wiem jak tam jest z kulturą, ludzie są mili i uprzejmi ,znają zasady ortografii albo są chamscy ,nie mili i ich znajomość ortografii równa się 0 albo jeszcze inaczej ludzi są trochę chamscy a inna grupa miła i uprzejma??

Nie można uogólnić całe społeczności są noobki i nie noobki ,lecz jeżeli gra jest płatna to noobkami są rozpieszczone bahory ,którym rodzice dają na abonament ,a nie noobkami są już dojrzali gracze ,którzy płacą za własne pieniądze. Oczywiście to się w pełni nie zgadza bo gra nie wybiera sobie graczy.

No to tak niektórzy ludzie jak gadają na jakiś temat i coś im się nie podoba to klną i się obrażają ale to się rzadko zdarza ortografia jest w miarę dobra są dwa serwery jak na razie Rothan(PvE tylko dla polski) i Two Engels (Pvp dla polaków i Rosjan jak na razie zrobiłem sobie przerwę ale mam zamiar powrócić i mój brat też a graliśmy na 2 serwerze//Regulamin, punkt 7.3., ostrzeżenie - Mr. Hania

Ojj Joker, Joker...Musisz się postarać nad interpunkcją, bo będzie naprawdę źle :(

Z Tego co grałem na trialowej wersji to Większość osób była miła i pomocna, ale wiadomo że zdarzają się wyjątki.Raz osoba mówi w wprost" wy***rdalaj...Nie wiem!" a raz osoba bardzo dobrze pomaga.

Aktualnie więcej jest osób pomocnych i miłych, więc GRAJTA!

No wiesz crracked ,ja mam 12 lat ;) Widać chyba że, umiem pisać w miarę poprawnie po Polsku i jestem normalny(w miarę ;]) a na Age of Conan i kilka pre-paid-ów mam kasę swoją zarobioną się mam tego trochę ,raz się pojechało rwać czereśnie,jabłka,wiśnie itp zbiera się nie mam problemów z zarobkiem bo zawsze jest okazja mamy sporo sadu i pieczarkarnie.

(mam na rok grania kasę uzbieraną ,ale całej na AoC nie wydam :>)

UWAGA!!-NIE JESTEM WIEŚNIAKIEM!!! :P

@edit Kto z forum gra w Age of Conan i jakie macie nicki??

@up

Kolego przestudiuj moje słowa:

Oczywiście to się w pełni nie zgadza bo gra nie wybiera sobie graczy.

I nie próbuj przekręcać moich zdań bo dosłownie napisałem ,że nie da się uogólnić społeczności ,lecz teza się sprawdza może nie w większości ,ale się sprawdza.

Planuje Zrobić nowego Chara ToS o nicku Jachim89 a jak byś chciał pogadać z kimś doświadczonym (no cóż ja jestem bardziej od niego)to pogadaj z moim bratem z nickiem Dementor

W płatnych grach raczej są ludzie uprzejmi to nie metin czy last chaos że ściągasz i robisz co chcesz, za to się płaci więc szkoda kasy na to żeby się wyzywać i kłucić. A noobki to tylko bogate gry kupują chyba. Jak takiemu powiesz że gre kupiłeś to cie wyśmieje i powie lepiej ściągnąć.

Dobra temat można zamknąć dzięki za pomoc a metin2 ,tibia i last chaos to inna bajka/i.

Nie wiem gdzie się dopisać, więc dopiszę sie tutaj. Obecnie próbuje gier mmorpg, szukam gry dla siebie. chciałem spróbować triala AOC-a, ale na stronie polskiej (http://www.aoc2009.pl/) baner do triala jest błędny i po kliknięciu na niego pojawia sie błąd 404. Jest jakaś inna droga żeby zagrać w triala?

Pozdrawiam, lolnik1 ;)

Nie ma tirala na serverach PL. Moze na serverach zagranicznych... ale to se mususz poszukac :)

Siema

Nie długo mam zamiar kupić Age of Conan i nie wiem jak tam jest z kulturą, ludzie są mili i uprzejmi ,znają zasady ortografii albo są chamscy ,nie mili i ich znajomość ortografii równa się 0 albo jeszcze inaczej ludzi są trochę chamscy a inna grupa miła i uprzejma??

A drugie jakie tam są serwery(POLSKIE) i na jakim gracie??