Witam jak wygląda sytuacja z grą chodzi mi o liczebność ludzi na serwerach zwłaszcza chodzi mi o polaków i czy są polskie gildie
Age Of Conan
kurcze też zastanawiałem się nad AoC ale też właśnie nie wiem czy jest warto i czy gra nie wymarła za brak reklamy. Gra jest rewelacyjna i jej klimat ale jej sytuacja jest nieznana
Może znalazły by się osoby do wspólnej gry ?
Ale powiedz mi po co? Ta gra i tak blokuje dla f2p twierdze t3 i t2 czyli papa pvp armor. I ogólne open pvp też jest praktycznie martwe.
Warto pograć i tak się wam/nam znudzi po 3-4miesiącach a wtedy już wyjdzie wildstar i będziemy grać dalej tylko, że w wildstara;)
No dokładnie ja to chce znaleźć grę na zabicie czasu ponieważ czekam na wildstara/gloria victis/Archeage/Yulgang2 jeden z tych tytułów umili mi czas przy komputerze na lata niczym kiedyś tibia
Dokładnie też szukam czegoś na zime aby przetrwać do wiosny. Już nawet miałem zamiar kupić xbox one tylko problem w tym, że nie ma gier.
Sam zastanawiam sie nad Aoc, Dragons Prophet. Tak bardziej casualowo na zabicie czasu przed wyjsciem Wildstara lub Archage (ale Trion cos siedzi cicho i te latajace leniwce to też troche fu)
No to dawaj Aoc pisałem do jednego pana z forum i mi napisał że ma polską gildia na servie Fury więc możemy spróbować akurat w kilku jak zaczniemy to nie ma problemu z party to już w ogóle umili grę
ja w tej chwili gram w Rifta też super gra ale czy w AoC jest warto w ogóle zaczynać o tej grze nie było słychać już dobry rok.Oni w ogóle coś z tą grą robią jakieś update,dodatki nowych instancji,pvp itp bo ja o niczym takim nie słyszałem
Jesli chodzi o serwer Fury pvp to na nim sa 2 polskie gildie White Eagle w jakiej jestem i Polska Piotr.Ja osobiscie grajac w aoc nie odczuwam uczucia pustki na serwerze.Robia swiadczy o tym chodzby fakt ze byl Halloweenowy event co sie raczej nie zdaza w grach ktorymi sie nikt nie zajmuje.Wiec jesli ktos mial by ochotę pograć na serwerze pvp to zapraszam na Fury mozna mnie znalesc pod nickiem Sirhyberius lub druga postac Elewir.
Tak, AoC dostaje update'y i eventy, jednak gierka jest dobra jako taki "przerywnik" - bez kupienia dodatku daleko nie zajdziecie, a ludzi też jakoś sporo nie ma.
I wlasnie prze takich ludzi gry traca popularnosc i ludnosc bo w mawiacie ze bez kupienia premium nie da sie grac i ludzie nie ma na serwerach.
Oczywiście, że da się grać. W SWTOR też da się grać bez wydawania grosza. Gorzej jest z jakością takiego grania.
Pograć można, ale jak ktoś chce się tam na poważnie zadomowić, to wcześniej czy później będzie musiał kupić premium.
To git malina ja zaczynam pobieranie Aoc
Witam jak wygląda sytuacja z grą chodzi mi o liczebność ludzi na serwerach zwłaszcza chodzi mi o polaków i czy są polskie gildie