Age of Conan

Witam wszystkich...
Ostatnio natknąłem się na jakiś filmik z AoC-a i tak mnie natchneło...:)
Myslał ktoś nad powrotem do tej cudownej ale jakże strasznie źle zarządzanej gry? Jakby zebrało sie pare osób to można coś pomyśleć nad zagraniem:) Oczywiście chyba najlepiej bedzie na rage server bo pvp to kwintesencja tej gry. Zawsze miło wspominałem Aoca i z chęcią dałbym mu szanse... Jak coś to piszcie na priv, a reszte uzgodnimy... Wiem, że może byc bardzo ciezko z uzbieraniem chocby kilku osob ale mam nadzieje ze sie uda... Warto!

Pozdrawiam:Nixi
P.S Grałem na serverze Rage---> nick Jarvvis 80 necro

Nigdy nie grałem, ale chętnie spróbuje.

A co ta gra na chwile obecną ma do zaoferowania? bo tak od jakiegoś czasu się przyglądam, ale z tego co wiem to juz lipton troszke się tam zrobił

Pamiętam jak AoC wychodził nawet cd projekt zrobił "profesjonalny" dubbing, polacy jako jeden z nielicznych narodów miał mieć niższy abonament wszystko fajnie, ale to co teraz jest to cień dawnych marzeń gra nie osiągnęła sukcesu takiego jakiego chcieli wydawcy niestety za późno gra zeszła na f2p który i tak ją ostatecznie pogrążył nie zdziwiłbym się gdyby w przeciągu 1-2 lat gra została zamknięta.

No ja premiere pamiętam, ale jakoś wtedy się nie skusiłem by kupić :D i tak lata mineły i po grze

Jeśli chodzi o Conana to teraz nie opłaca się go tykać. Swoje lata w nim spędziłem więc jakieś tam pojęcie mam i chociaż gra po gameplayach wydaje się fajna to jednak granie F2P mija się z celem chyba , że mówimy o graniu do pewnego momentu. Za duże restrykcje są nałożone na twierdze i dungi co skutkuje brakiem możliwości składanie najlepszych setów w grze czy setów pvp. Poza tym w grze jest na prawdę mało ludzi. Jeśli jeszcze macie jakieś pytanie do walcie śmiało, a jeśli już na prawdę macie zamiar grać to życzę szczęścia.

Tez gralem w AOC jak byl platny, optymalizacje silnika byly slabe, pvp kiepskie, przejscie na f2p skopali glupimi restrykcjami. Swietny pomysl zmarnowany totalnie, szkoda pradu. Funcom za to co zrobil z AOC powinien zbankrutowac.

Wiesz pvp nie było kiepskie. Było strasznie niezbalansowane. Łowca zabijał co chciał na 2 combo. Nie wiem czemu narzekasz na optymalizacje. Gra działała płynnie i oferowała świetną grafikę. Ale z jednym się zgodzę. FunCom powinien przestać istnieć bo niszczy świetne gry.

Witam wszystkich...
Ostatnio natknąłem się na jakiś filmik z AoC-a i tak mnie natchneło...:)
Myslał ktoś nad powrotem do tej cudownej ale jakże strasznie źle zarządzanej gry? Jakby zebrało sie pare osób to można coś pomyśleć nad zagraniem:) Oczywiście chyba najlepiej bedzie na rage server bo pvp to kwintesencja tej gry. Zawsze miło wspominałem Aoca i z chęcią dałbym mu szanse... Jak coś to piszcie na priv, a reszte uzgodnimy... Wiem, że może byc bardzo ciezko z uzbieraniem chocby kilku osob ale mam nadzieje ze sie uda... Warto!

Pozdrawiam:Nixi
P.S Grałem na serverze Rage---> nick Jarvvis 80 necro