Age of Conan

Witam

Ostatnio ze znajomym postanowiliśmy zobaczyć jak AoC się trzyma i popykać sobie trochę w wolnych chwilach po pracy.

O dziwo ludzi jest dość sporo a piszę tu ponieważ cieżko o jakieś poradniki dla początkujących graczy na chwilę obecną. Niby są tam jakieś poradniki/buildy itd ale z przed kilku lat. A teraz talenty są inne skile też. I tu powstaje moje pytanko:

Czy ktoś wie gdzie znaleźć aktualne poradniki do tej gry?? Najlepiej pod Bear shamana / Dark Templara i Priest of Mitra.

Proszę też o porady gdzie expić i robić questy na poszczególnych lvlach.

Co do buildow ci nie doradze bo ja sam zawsze wszystko skladam wedlug swojego uznania,ale jesli chodzi o exp to najpierw wykonujesz wszystkie badz wiekszosc questow w lokacji zalezy jaka wybrales na start,gdy juz skonczysz tam udajesz sie przez stygie do bramy khitaju i tam robisz questy tym sposobem powinienes dobic oko 40 lvl,nastepnie radze udac sie do dzielnicy szlachty w aquiloni,a potem to juz dolina umarlych(czy jakos tak bo juz nie pamietam ale w cymerii)i potem tak dalej lvl lokacjami.Oczywiscie to jest taki sposob jak ja robilem ktos inny moze expic inaczej.

Takie pytanko na jakim serwerze gracie? I jaki lvl?

Witam

Ostatnio ze znajomym postanowiliśmy zobaczyć jak AoC się trzyma i popykać sobie trochę w wolnych chwilach po pracy.

O dziwo ludzi jest dość sporo a piszę tu ponieważ cieżko o jakieś poradniki dla początkujących graczy na chwilę obecną. Niby są tam jakieś poradniki/buildy itd ale z przed kilku lat. A teraz talenty są inne skile też. I tu powstaje moje pytanko:

Czy ktoś wie gdzie znaleźć aktualne poradniki do tej gry?? Najlepiej pod Bear shamana / Dark Templara i Priest of Mitra.

Proszę też o porady gdzie expić i robić questy na poszczególnych lvlach.