Witam, szukam graczy :>
Wiek 16+
ts/skype
W miarę dorosłe zachowanie :>
Wiek 16+
ts/skype
Orientujesz się może, jak z polską społecznośćią, oraz czy dla Free to play są jakieś ograniczenia, które bardzo przeszkadzają?
Nie wiem jak z polska populacja,ale nie musisz nic płacić do endgame,dopiero później jak chcesz dalej grać to wypadało by kupić premium i dodatek,ale tak to świetna zabawa i bardzo dobrze zrobiona gra.Jak coś polecam grać na serwerze pve bo gra więcej ludzi.
@Hyberius zastanawiałeś się kiedyś czemu więcej ludzi jest na pve? Bo jest łatwiej.. i nudniej.. Ja kocham servery pvp, bo w każdej chwili mogę kogoś ubić, jak i ktoś może ubić mnie dlatego się nie nudzę . Gram na serverze Rage.
@Boryfero jak mówił Hyberius premium przydatne jest dopiero w endgame :>. Gra jest dobrze zrobiona, na dx10 grafika jest powiedziałbym, bardzo ładna, fabuła ciekawa, a i kombosy są spoko jak je opanujesz .
Dzięki za odpowiedź, pobrałem, zainstalowałem, bardzo spodobał mi się polski lektor. Z tego co wyczytałem wnioskuję, że w dodatku nie będzie już niczego w naszym języku, lecz zawsze bardzo fajna sprawa, można dać odpocząć oczom czytając i przenieść się w pełni do świata gry.
Pomyślę jescze nad serwerem, na razie pogrywam na lapku, wrócę do domu to na stacjonarcę dam maksymalne ustawienia i się pobawimy.
Dzięki za odpowiedź, pobrałem, zainstalowałem, bardzo spodobał mi się polski lektor. Z tego co wyczytałem wnioskuję, że w dodatku nie będzie już niczego w naszym języku, lecz zawsze bardzo fajna sprawa, można dać odpocząć oczom czytając i przenieść się w pełni do świata gry.Pomyślę jescze nad serwerem, na razie pogrywam na lapku, wrócę do domu to na stacjonarcę dam maksymalne ustawienia i się pobawimy.
Okej, czekam na priv :>
Mam pytanko ... A mianowicie gdzie zmienić na polska wersję gry? czy na stronce przed pobraniem czy w grze?
Pewno od razu będziesz miał po polsku,ale musisz pamiętać że to co nowe już po polsku nie będzie.
Mam pytanko ... A mianowicie gdzie zmienić na polska wersję gry? czy na stronce przed pobraniem czy w grze?
Przed pobraniem na stronie wybierasz język :>
Największy problem Conana to to , że zabawa to endgame. Ale taka prawdziwa zabawa. A to niestety wymaga płacenia premki. Może wydawać się że do tego 80 jest spoko, bo niby jest, ale potem robienie jakichkolwiek dungów t2 czy t3 to jest dopiero gra.
Największy problem Conana to to , że zabawa to endgame. Ale taka prawdziwa zabawa. A to niestety wymaga płacenia premki. Może wydawać się że do tego 80 jest spoko, bo niby jest, ale potem robienie jakichkolwiek dungów t2 czy t3 to jest dopiero gra.
Cóż, gra jest naprawdę świetna, więc płacenie kilku € miesięcznie nie powinno być wyzwaniem dla pracującego człowieka :>. Poza tym do EG dłuuuga droga
Cóż, gra jest naprawdę świetna, więc płacenie kilku € miesięcznie nie powinno być wyzwaniem dla pracującego człowieka :>. Poza tym do EG dłuuuga droga
Wydaje mi się, że tutaj bardziej chodzi o mentalność. Wiesz, będę cwaniakiem będę miał za darmo. Co do Age of Conan jest to najbardziej klimatyczna gra po D2 w jaką kiedykolwiek grałem. Gorąco polecam.
Spóźniłeś się z tematem jakieś 3-4 lat. Nikogo już na serwerach nie ma. Niezły zapłon, tak w ogóle.
Spóźniłeś się z tematem jakieś 3-4 lat. Nikogo już na serwerach nie ma. Niezły zapłon, tak w ogóle.
Z tego co widzę to jest sporo osób :> Z nowym dodatkiem wrócili
Wiek 16+
ts/skype