Age of CONAN

Szukam chętnych graczy do rozpoczęcia przygody z AOC, grałem kiedyś przez dość długi okres w tą grę i uważam że jest to naprawdę dobra nie doceniona produkcja.

Gorąco polecam i zachęcam do gry.

nick: TeddyBone

SERWER: FURY (PVP)

edit

Skoro znalazło się kilka chętnych osób to dobrze było by się jakoś zebrać, stworzyłem gildie "Pluszowe Misie" zostawcie swoje nicki w tym temacie a na pewno jakoś się zgadamy, ogarnę jeszcze jakiegoś TS'a :)

A dużo ludzi gra w tego Age of Conan w tej chwili?

Jaki serwer PVE czy PVP?

PVP, widać wzrost od 1 lipca. czyli momentu gdy dostępna jest każda mapa.

Mógłbym zagrać jeśli utworzyłaby się jakaś fajna ekipa.

Ekipom chodzić mogę tylko kwestia tego czy jeszcze kogoś oprócz nas spotkamy :D

Gdyby uzbierała nas się chociaż piątka nie było by już źle. O której możecie być w grze? :)

Z chęcią tez zagram preferuje szamana niedźwiedzia jak coś :) Na jakim serwerze chcecie grac? Crom? Fury?

dla mnie spoko :) przegrałem chyba z 500h szamanem niedźwiedziem :D nie widzi mi się powrót do tej postaci :)

Może i ja bym się kusił na powrót do AoC jak co dajcie jakis ts

Ma ktoś możliwość zalogowania do gry i poinformowania nas o stanie serwerów? Gra ktoś jeszcze? ;)

mogę z wami zagrać dopiero za godz jak mi się pobierze :)

tak, ja gram. gdzie nie gdzie widać zalogowane osoby, chat tez żyje :)

jaki serwer? i nick ?

server FURY nick patrzyk

na PVP, na FURY zrób. Przynajmniej będzie co robić w dalszym etapie gry.

który masz już poziom?

dopiero postać zrobiłem zrobie zaraz na PVP

ok no to super mój nick to TEDDYBONE

Szukam chętnych graczy do rozpoczęcia przygody z AOC, grałem kiedyś przez dość długi okres w tą grę i uważam że jest to naprawdę dobra nie doceniona produkcja.

Gorąco polecam i zachęcam do gry.

nick: TeddyBone

SERWER: FURY (PVP)

edit

Skoro znalazło się kilka chętnych osób to dobrze było by się jakoś zebrać, stworzyłem gildie "Pluszowe Misie" zostawcie swoje nicki w tym temacie a na pewno jakoś się zgadamy, ogarnę jeszcze jakiegoś TS'a :)