Age of W*?

Nabrałem ochoty zagrać w ową grę, tak więc mam 3 pytanka.

-Jak z populacją?(pożyje trochę, czy nie warto zaczynać)

-Da się grac nie płacąc?(chcę tylko, aby gra była grywalna, może być lekko p2w)

- Którą wersję wybrać wushu czy wulin?(Normalnie grałbym na eu, ale nie mam pojęcia jak jest z populacją na obu serwerach)

gra jest mocno p2w jezeli chodzi o nauke bo tylko vip czy tam premium moze trenowac i rozwijac skille bedac offline a freemium musza zapierdzielac tylko gdy sa online.

Co do populacji chyba jest duża na obu kontynentach chociaz dawno nie gralem.

Ja wole EU bo niższe pingi a gr ajest nastawiona na pvp .

To jeszcze jedno drobne pytanko, znajdzie się jakiś content pve(lochy,questy)? Właściwie to jestem bardziej graczem pve, ale chciałbym również spróbować z pvp.

są takie raidy pve i dungi więc spoko a z treningiem to nie jest problem bo raz dziennie zrobisz trening grupowy i tyle

Z tego co pamiętam, to ja robiłam ze trzy razy, dwa razy po 25 rund i raz po 10.

Trening grupowy wygląda w ten sposób, że idziesz/jedziesz w miejsce, w którym zawsze zbierają się ludzie na treningi (zapytaj na chacie, nie pamiętam dokładnej lokalizacji) i po prostu podłączasz się do jakiejś grupy. Nic nie musisz pisać, prosić, samemu zbierać, bo grupy tworzone są tylko na ten trening, wystarczy, że klikniesz w odpowiedni komunikat i bam, trenujesz :D A jak to przebiega? Nie, nie siedzisz biernie przy komputerze podziwiając swoją postać, tylko w odpowiednim momencie (gdy nadejdzie twoja kolej/runda) musisz wcisnąć jakieś klawisze, dajmy na to: strzałka w dół, strzałka w prawo, l,k. Im jesteś dalej (drużyna składa się prawie zawsze z 10 osób, bo tak jest najkorzystniej), czyli np. doszedłeś do drużyny jako ósmy, tym masz trudniejszą sekwencję, ale za to przy rundzie 25 robisz tylko dwa razy. :P

Kurczę, mam nadzieję, że w miarę dobrze to wyjaśniłam.

Ludzi jest sporo, o każdej porze dnia znajdziesz tam tłumek trenujących (a przynajmniej było tak z... miesiąc temu? tymczasowo porzuciłam grę na rzecz kilku testów beta, ale muszę przyznać, że jest zbyt fajna, by z niej zrezygnować na stałe).

Nabrałem ochoty zagrać w ową grę, tak więc mam 3 pytanka.

-Jak z populacją?(pożyje trochę, czy nie warto zaczynać)

-Da się grac nie płacąc?(chcę tylko, aby gra była grywalna, może być lekko p2w)

- Którą wersję wybrać wushu czy wulin?(Normalnie grałbym na eu, ale nie mam pojęcia jak jest z populacją na obu serwerach)