Warto zagrać w tą grę? Czy może lepiej w C9?
Age of Wulin czy warto?
z VIPem tak bez niego nie
w C9 sam aktualnie mieszam głównie na arenach pvp z populacja jest dobrze szczególnie, że nowa profa weszła niedawno.
Ile kosztuje konto VIP?Polecacie grać na wersji Snail games czy europejskiej?W sumie to mam klienta US zainstalowanego,trochę próbowałem grać jeszcze na becie,ale jakoś"nie pykło",nie wciągneła mnie gra,chociaż stale powraca myśl żeby się wgryżć w temat i porzeżbić trochę dłużej.Ponoć to całkiem grywalna produkcja,wkurza mnie spam gold selerów na amerykańskiej wersji gry
żeby to był non target to ok... ale te walki sa niby fajne ale to dalej nudny PnC w dodatku nie da sie grac bez premki po jakims lvl (wiem bo gralem)
Vip kosztuje 10 euro, ale on tylko przyspiesza gre to samo mozna zrobic grajac choc trwa to tylko dluzej. Powiedz mi do czego vip ci potrzebny byl?
C9 jest o niebo lepsze i taka jest prawda.
AOW jest slaba gra i nic tego nie zmieni.. No chyba ze jak magar pisze zmienili by system na non targeta to może coś by z tego wyszło.
C9 zapraszam do gry ja za 2-3 dni będę miał czas na gre i zaczynam Riper jak coś zapraszam do gry
Nie ma co porównywać AoW do C9 bo to kompletnie inny typ gry. To co odstrasza mocno od AoW jest to co zauważyli w CDA, a mianowicie kompeletnie nieprzejrzysty interfejs. Jest on po prostu słaby i powinien zostać zmieniony.
Nie warto. C9 wiele lepsze - multum klas, dobre pvp, 1000000000 razy lepsze instancje.
Jeśli nie straszne są Ci Azjatyckie klimaty, to z całą pewnością warto.
Jednakże każdy powie Ci, że musisz zacisnąć zęby i dać tej grze szansę, bo z początku odpycha.
A według mnie C9 to crap i AoW jest od niego znacznie lepszy i ciekawszy.
Po prostu AoW jest nie dla dzieci : ) Bo Ci, którzy mówią, że nudna są przyzwyczajeni do łatwych gierek typu C9 albo Metin2... PROSTE I LOGICZNE!
chodzi bardziej o dynamikę pvp niż o trudność rozgrywki.
questy są genialne ale na tym długo nie pociagniemy.
C9 crap? Jak gra z najlepszym nontargetem i pvp może być slabe? Ehh.
C9 łatwe ???? nie powiedzał bym dungi może i tak ale pvp zeby coś pokazać to trzeba się dobrze nauczyć ogarniać dana klase ;]
dlaczego niby bez vipa nie mozesz grac? co wy za bzdury wypisujecie...
Pewnie że AoW mimo że nie jest to z początku łatwa gra ale z czasem da się ogarnąć jak będziesz chciał dam ci na start stronę dzięki której szybko się odnajdziesz w tej grze, napisz mi tylko na pw.
czemu porównujecie C9(dungeonówke) do AoW (open world) przecierz to jasne ze dungeonowki maja lepsze dungeony... bo to głowny element gry...
Musiałem wybrać pomiędzy tymi dwoma grami. Dobra pobieram C9 dzięki
No bo zapytał się autor w co lepiej zagrać? :-P
Jeśli autor lubi trudne questy i open World to AoW. Jeśli lubi konkretne dynamiczne pvp z non targetem to c9.
Wyżej napisałem co wole.