Age of Wulin czy warto?

Tak jak w temacie i czy to nie jest P2W?

Powiem to tak , bez oplacania vipa nie ma sensu grac . Czemu , poniewaz bedac vipem mozesz rozwijac skile bedac offline ( np jak spisz komp wyl a postac dalej uczy sie skili ) . Bez vipa , masz tylko mozliwsc robienia tego online . Jako ze nie ma lvl a licza sie poziomy skili , jest to naprawde duza przewaga .

A po ile chodzi vip ?

750 gp na 30 dni czyli okolo 7-8 Euro.

Wiecej info o vip http://en.wulin.gpotato.eu/GameGuide/First-Steps/VIP-Perks

Sens grać oczywiście jest! Zależy wszystko od tego co chcesz w grze robić, czy chcesz być nastawiony na pvp czy na craft oraz czy chcesz po prostu być najlepszy. Gra w pewnym sensie jest p2w - tak jak powiedział kolega wyżej, ale wszystko to da się osiągnąć w grze tylko wiele wolniej. Nic nie zastąpi jednak atmosfery tej gry oraz możliwości. Polecam zagranie kilka dni, dołączenie do gildii (a polaków gra naprawde sporo, najwiecej widzialem w shaolin), oraz próbowanie wszystkiego po kolei. To wspaniała gra dla rozrywki, jednak nie znajdziesz tutaj zabójczego grindu etc.

Ja podchodziłem do tego tytułu dwa razy. Po pierwszym zagraniu usunąłem ją, zaś za drugim razem usunąłem po przejściu jakiejś tam kampanii co zajęło mi ok. 2 dni. Gra może i jest dobra, ale jakoś do mnie nie trafiała. Nie potrafiłem się wczuć w klimat. Możesz spróbować, bo kierowanie się opiniami innych niewiele Ci da, bynajmniej ja jestem tego zdania, że trzeba samemu sprawdzić grę, żeby stwierdzić czy jest godna uwagi ;)

Tak jak w temacie i czy to nie jest P2W?