Age of Wulin czy wushu

Witam

z tego co pamiętam są 2 albo nawet i 3 częsci tej gry ( z różnych regionów świata )

w którą najlepiej grać ?

Haha, właśnie też zastanawiamy się nad tą grą ekipką na ts.
Jest jeszcze Age of kung fu.
Fajnie jak by ktoś ogarnięty w grze się wypowiedział.

Wushu - USA
Kung Fu - SEA

Wulin - EU

Osobiście z uwagi, że gra bardzo dużo skupia się na PVP ważne są Pingi. Swojego czasu jak wydawcą Wulina w EU było Gpotato pingi były okropne i każdy narzekał na lagi, ale było to dobre 2 lata temu. Teraz wydawcom jest Webzen i nie wiem jaka jest sytuacja na serwerze. Bodajże jak to zwykle bywa i z doświadczenia się wie, to własnie do Europy dodatki docierają na samym końcu ; )

Decyzja należy do was ;)

Szczerze mówiąc nie opisałeś niczego, czego nie wiadomo po 2 wyszukiwaniach w google (Ale dzięki za starania)

Myślę jednak że założyciela tematu, oraz nas którzy chcieli by się dowiedzieć coś więcej bardziej interesuje sytuacja na serwerach, populacja, występowanie botów, nacisk IS'a na gracza i jeszcze raz populacja ;).
Jedna z polskich stron o wulinie nie dodawała żadnego info od poprzedniego roku, a na forum dotyczącym ww. jest znikomy ruch, mam nadzieje że wypowie się ktoś kto po prostu siedzi w tym już jakiś czas i opisze jak tam gra "stoi" ;)

Radziłbym przeszukać forum w celu poszukania więcej tematów jeszcze z tego roku na temat Wulin'a.
Grać bez premium się w ogóle nie opłaca i Wulin nie jest grą dla osób, które wejdą sobie na godzinkę dziennie, by coś tam pobić.

Gra wymaga bardzo dużo czasu, bez premium musisz być cały czas grze, bo tylko za online i aktywność będzie się nabijał "exp", a z premium będzie ci się nabijał nawet jak będziesz offline, więc to jest oczywiście spora przewaga dla każdego użytkownika premium.

To uważam za najważniejszą informację na temat tej gry.
Widać, że cały czas jakieś dodatki wychodzą, więc chyba dla kogoś to robią. :)

@Edit
Typowy sandbox w którym musisz coś robić, nawet z premium jak zalogujesz się raz dziennie i wyjdziesz to w końcu ten Exp przestanie się nabijać, ponieważ nie masz w grze żadnej aktywności. (Kiedyś zrobiłem ten błąd)

Witam

z tego co pamiętam są 2 albo nawet i 3 częsci tej gry ( z różnych regionów świata )

w którą najlepiej grać ?