Siemka,
Mam już takie fajne 2 sekty
Emei
Tang Clan
Która lepsza??
A i oco chodzi z osobami które chodzą po mieści i coś robią,ale jakby nie grali hmmmm ?
Siemka,
Emei
Tang Clan
Która lepsza??
A i oco chodzi z osobami które chodzą po mieści i coś robią,ale jakby nie grali hmmmm ?
Jesli chodzi o pytanie która sekta lepsza to raczej nikt ci nie odpowie bo kazda sekta jest inna i nie mozna powiedziec ze ta lub ta jest lepsza od drugiej. Oczywiście sa sekty ktore lepiej spisuja sie jako tanki np. wlasnie emei. Musisz pograc i zobaczyc ktora gra ci sie najlepiej i tyle. CZy wolisz grac na dystans czy w zwarciu. Ja wyprobowalem chyba wszystkie i najlepiej gralo mi sie sekta beggars'ow.
A osoby które chodza po miescie i "cos robia" to po prostu gracz offline bo w tej grze po wylogowaniu nie znikasz tylko twoja postac wykonuje jakies prace w miescie np. w sklepie, burdelu, jako straz. Za taka prace dostajesz kase (jak masz vipa to rowniez golda ). Aha no i inni gracze moga porwac takiego gracza offline i sprzedac w odpowiednich miejscach, zalezy od miasta np. burdel. Wtedy dostajesz debuffa chyba na 5h jesli dobrze pamietam.
AHahahahaha wtf xD
Dobra thx za wytłumaczenie
A możesz mi powiedzieć które sekty to takie jakby dps że mają mocny dmg
A i jakie profesje wybrać
tu masz wszystko http://en.wulin.gpotato.eu/Game/Schools/Picking-your-School, mozesz sobie nawet przejrzec wszystkie skille i sety.
jesli chodzi o profeski to mi najlepiej szlo bycie craftsman'em. wyrabiasz nie tylko bizuterie ale takze elementy do broni ktorych potrzebuje blacksmith. robisz rzeczy potrzebne tez dla tailora itp. juz nie pamietam bo dawno nie gram w aow. ogolnie to musisz do tego wybrac woodcutting i mining. Popatrz na stronie co dalem ci linka tam masz wszystko rozpisane elegancko.
Siemka,
Emei
Tang Clan
Która lepsza??