Cześć, mam problem z Wulinem, a mianowicie z updatem klienta - za każdym razem na 99%/100% wyskakuje mi informacja "failed to apply file: [D:\wulin\Webzen\Age of Wulin (EU)\patch\jyzj-0.0.1.0.65-0.0.1.066.patch]". Męczę się z tym od paru dni, próbowałam naprawy plików, restartu komputera, reinstalacji gry, pisałam też do Webzena, ale nie uzyskałam jeszcze żadnej odpowiedzi. Szukałam w internecie, ale nie znalazłam takiego przypadku jak mój. Owy plik istnieje i ma się dobrze, więc nie wiem z czym ten klient ma problem. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Age of Wulin - problem
zmień miejsce instlacji na partycję systemową.... potem możesz zawsze przenieść na partycję D
To ma znaczenie? D: Do tej pory zawsze trzymałam Wulina na tym dysku.
plik nie jest "tylko do odczytu" ?
Okej, w obecnej chwili nie jestem w stanie przenieść Wulina na partycję systemową, jakieś inne propozycje, czy to jedyne rozwiązanie?
@Up Jeśli dobrze zrozumiałam co masz na myśli, to tak.
Mi chodziło żebyś usunął wulina. A potem zainstalował na systemowej.
Wiem, zrozumiałam o co Ci chodziło, ale w obecnej chwili nie jestem w stanie tego zrobić, poza tym nie wydaje mi się, żeby to zależało od dysku (zawsze go zresztą trzymałam na tej partycji) a grę reinstalowałam kilka razy, no ale znawcą nie jestem. W każdym razie, byłabym wdzięczna za inne propozycje. O ile coś innego zadziała, bo jeżeli to faktycznie jedyny, sprawdzony sposób, to na razie odpuszczę Wulina.
Btw jestem kobietą.
ktoś cie zhackował byś nie mogła uruchomić wulina bo byłaś za dobra w tę grę a tak na serio nie spotkałem się z tym problemem to działam po omacku trochę....
próbowałaś uruchomić jako administrator albo dać zgodność z windows 7 (chyba że masz windows 7 )
Instalowałaś tego Wulina z płyty cd-action, czy pobierałaś ze strony Webzenu?
Polios3, no właśnie nawet support Webzena jak widać nie potrafi mi pomóc, meh... Ale dzięki za dobre chęci. Mam 10 i próbowałam.
WilQun, ze strony Webzena.
Sam teraz z ciekawości pobieram AoW i powiem Ci, czy mi też wyskoczy problem co u Ciebie.
Okej, dzięki wielkie. Czekam w takim razie.
Pobrane, zainstalowane, zpatchowane bez najmniejszego problemu. Wszystko na partycji D://.
Radzę pobrać jeszcze raz ze strony Webzenu, może jakiś plik nie został do końca pobrany.
Kurczę, tylko, że kilka razy to pobierałam. Ale dzięki za informacje, spróbuję ten ostatni raz, jak nic się nie zmieni, to trudno - pobiorę NA wersję.
Na NA będziesz mieć wyższy ping. A co za tym idzie walki pvp czasem będą dla ciebie frustrujące. Z tego powodu, że tutaj liczy się minimalna przerwa między atakami, żeby wyprowadzić kolejny. Wyższy ping, dłuższe opóźnienie, i ktoś z niższym po prostu może ci nie pozwolić atakować zbyt normalni, co może być lekko irytujące.
W wulina warto zagrać, super gra. To tylko takie ostrzeżenie z tym pingiem. Sam gram/grałem ponad 8 miesięcy.
Cześć, mam problem z Wulinem, a mianowicie z updatem klienta - za każdym razem na 99%/100% wyskakuje mi informacja "failed to apply file: [D:\wulin\Webzen\Age of Wulin (EU)\patch\jyzj-0.0.1.0.65-0.0.1.066.patch]". Męczę się z tym od paru dni, próbowałam naprawy plików, restartu komputera, reinstalacji gry, pisałam też do Webzena, ale nie uzyskałam jeszcze żadnej odpowiedzi. Szukałam w internecie, ale nie znalazłam takiego przypadku jak mój. Owy plik istnieje i ma się dobrze, więc nie wiem z czym ten klient ma problem. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.