Siema. Chciałbym wam przedstawić mój poradnik jak zagrać na becie Age of Wulin. Jeśli będziecie mieli jakieś problemy to piszcie w komentarzach oraz jeśli zadziała wam bez problemu tak jak mi to piszcie jakie są wasze wrażenia bo jak dla mnie to ta gra wymiata chociaż krzaczki w grze mi przeszkadzają
Age of Wulin (Wushu) Jak zagrać
A czy gra jest zangielszczona?
A czy gra jest zangielszczona?
chociaż krzaczki w grze mi przeszkadzają .
Jest odpowiedź...
zgodze sie z jednym - gra wymiata, baaardzo wymiata
ale jest tu tak duzo tekstu, ze krzaczki bardzo mi przeszkadzaja, a bez czytania połowy rzeczy nie rozumiem, dlatego nie zagłębiałem się dalej i spokojnie poczekam do wersji ENG
No ja na wersje ENG nie mogę sie doczekac, dlatego ściagnałem wersje krzaczkowatą.
To jest ta sama wersja co przedtem? W której trzeba było ściągnąć masę chińskich toolbarów aby w ogóle odpalić grę?
Ściągnąłem, zainstalowałem, zacząłem tworzyć postać. Lecz gdy chce wybrać nazwę wyskakuje mi błąd i nie mogę stworzyć postaci. Wiecie może co trzeba zrobić ?
Nick musi być chiński, kliknij guziczek random przy okienku gdzie masz wpisać nick.
Pewnie nazwać krzaczkami. Skopiuj cokolwiek z neta i wklej w nazwę postaci.
Kopiowałem z neta i nic. Mam takie coś http://desmond.image...jpg&res=landing
Język chiński też mam zainstalowany ale w tym momencie nie działa.
I takie coś http://imageshack.us/f/827/fffffz.png/
Nie masz chińskich znaków, zmień język z polski (programisty) na chiński (tradycyjny), bo to co masz to są jakieś hieroglify i właśnie dlatego nie możesz zrobić nicku.
Też miałem problem z nickem ale na lapku. Wystarczyło zmienić język.
Nie wiem o co chodzi ale zmiana języka nic nie pomaga. Może to wina windows 8 ;/
@up Mam też z tym problem. Proszę pomoże ktoś.
a klawiature rowniez zmieniiliscie na chinska?
Nie wiem o co chodzi ale zmiana języka nic nie pomaga. Może to wina windows 8 ;/
jeb*em. gdzie ty masz windows 8 ? haha
Już rozwiązałem problem.
By nie tworzyć nowego tematu , co do ostatniego newsa z aow - 10 lvl w allods = darmowy klucz do otwartej bety , beta nadal będzie chińska ?
Siema. Chciałbym wam przedstawić mój poradnik jak zagrać na becie Age of Wulin. Jeśli będziecie mieli jakieś problemy to piszcie w komentarzach oraz jeśli zadziała wam bez problemu tak jak mi to piszcie jakie są wasze wrażenia bo jak dla mnie to ta gra wymiata chociaż krzaczki w grze mi przeszkadzają