Age of Wulin/Wushu/Kung fu - którą wersję wybrać?

Witam.

Krótko i na temat. Którą aktualnie wersję wybrać?

Do starszej dwójki, Wulin i Wushu doszła jeszcze trzecia, Kung fu, i teraz tu jest moja zagwozdka, którą wersję teraz warto grać?

W starszych dziejach Wushu było ponoć lepsze, a teraz jak jest? Ciągle Wushu>Wulin ? Czy Kung fu na prowadzeniu ?

Jeżeli nie przeszkadza ci duży ping to Age of Wushu bo do tej pory updeaty były tam szybciej chociaż niby mieli to zmienić i wypuszczać je tak samo jak w europejskiej wersji Age of Wulin.

PS: Gra głównie PVP więc raczej wysoki ping nie będzie komfortowym graniem na amerykańskich serwerach

Grałem dość sporo w Age of wulin już, tylko teraz chciałem od nowa przygodę zacząć.

A jak się ma sprawa z Age of kung fu ?

sorki że odkopuje ale po co robić taki sam temat

Którą wersję wybrać do gry ?

My zdecydowaliśmy się na Wulin. Bardzo przyjemnie się gra :)

Tak jak wyżej pisali. Wulin ma podobno niedługo dogonić Wushu jeśli chodzi o update'y, a im mniejszy ping tym lepiej.

PS. Jakbyś nie miał z kim grać to z chęcią się dołączę, bo od dawna chciałem spróbować, ale nie mam z kim. ;p

@up Zapraszamy do nas, pomożemy i wytłumaczymy co i jak :)

Witam.

Krótko i na temat. Którą aktualnie wersję wybrać?

Do starszej dwójki, Wulin i Wushu doszła jeszcze trzecia, Kung fu, i teraz tu jest moja zagwozdka, którą wersję teraz warto grać?

W starszych dziejach Wushu było ponoć lepsze, a teraz jak jest? Ciągle Wushu>Wulin ? Czy Kung fu na prowadzeniu ?