Hej, chce zacząć grać w Age of wulin/wushu ale nie wiem który z nich wybrać, ponoć wulin to pazerny na kase crap a wushu ma serwery w ameryce. Z dwojga złego co lepsze?
Age of wulin/wushu
Twórcy tej gry idą w kierunku Rito:
-to co jest słabe, pogorszmy
-to co jest dobre, rozwalmy
-to co jest mocne, ulepszmy
Wushu nie grałem ale odkąd webzen położył łapska na Wulinie, pojawiło się więcej rzeczy w item shopie. I cóż.... vip daje teraz więcej możliwości zarobku, że tak ujmę.
Guru a ta wersia na jakim kontynencie ma hosting?
SEA, age of kung fu to SEA.
jest jeszcze swordsman online w tych klimatach
@up
Swordsman to tragedia, a klimat to nie gra.
@topic
Mógłby mi ktoś przybliżyć znaczenie terminu "Sea"? i czy laguje jak NA?
Azja Południowo-Wschodnia.
Nie mam pojęcia, gdzie znajdują się natomiast serwery gry - obstawiam Filipiny.
Na chłopską logike to skoro na NA na upartego można grać to w sea które jest bliżej tym bardziej. Jeżeli nikt nie ma nic do dodania to temat do zamknięcia, i dzięki wszystkim który pomogli.
Jako aktywny gracz wulin przybywam polecic gre na europejskiej wersji,co prawda jestesmy do tylu z update,ale tak jest zawsze.Co do item shopu nie ma tam nic co nie dalo by sie kupic od kogos za kase zarobioną w grze(kilka setów skilli,stroje[które tylko zmieniają wygląd],konie noi zwierzaczki),ale tak jak powiedziałem jak sie dozbiera pieniadze wszystko mozna kupic od graczy.Vip z koleji wieksze pieniądze z kindnapa i offline cultywacja skilli,to on przyspiesza gra ale znam dużo osób co gra bez niego i sobie swietnie radzi,a jego cena to 30 gold uzywajac paysafe card(euro jakies 53 zl za 50 golda) ja płace w USD to jest niecałe 40 zł za 40 golda.Woreczki z których można dostac peta sa po 5 golda jak takiego trafisz masz juz ding moze wiecej co z koleji znowu sie równa jakiemus setowi z item shopa.Tak więc mam nadzieje ze rozwiałem twoje wątpliwosci.Gildia Polska to WhiteEagle,lecz mozna spotkac polakow w wielu gildiach.Jesli chodzi o ilosc graczy na wushu prawdopodobnie jest więcej ale w poznych godzinach,ale na wulinie tez gra bardzo duzo graczy.
Swordsman to crap? Prosze Cię ... wbij przynajmniej 50 lvl i dopiero powiedz.
Hej, chce zacząć grać w Age of wulin/wushu ale nie wiem który z nich wybrać, ponoć wulin to pazerny na kase crap a wushu ma serwery w ameryce. Z dwojga złego co lepsze?