Witam forumowiczów
Ostatnio nabrała mnie ochota na rozpoczęcie przygody z mmo. Poszukałem, popatrzyłem i w sumie age of wulin nawet mi się spodobało. Czy wie ktoś jak wygląda tam sytuacja, co z populacją, czy gra umiera czy nie. I najważniejsze, bo tego to w ogóle nie ogarnąłem, a mianowicie czym różni się Age of Wulin od Age of wushu?
Byłoby miło, gdyby ktoś naświetlił mi sytuację, a w przypadku gdyby gra by się nie opłacała z różnych względów, polecił jakieś dobre Mmo do spokojnej gierki
Pozdrawiam!
Age of Wulin/Wushu
Wulin od Wushu różniło się jedynie nazwą i wydawcą Europa/USA. Teraz na tygodniach wszystko ma zrobić merge pod banderę Snailgames.
Z populacją ci niestety nie pomogę.
Najważniejsza kwestia, mianowicie konto premium. Przeszukaj forum, wiele razy przewijał się temat Age of Wulin i tego, że bez opłacania konta premium raczej do samej gry bym się nie zbliżał i o niej nie myślał.
Jednak aktualni gracze mogą się wypowiedzieć na ten temat więcej.
Witam forumowiczów
Ostatnio nabrała mnie ochota na rozpoczęcie przygody z mmo. Poszukałem, popatrzyłem i w sumie age of wulin nawet mi się spodobało. Czy wie ktoś jak wygląda tam sytuacja, co z populacją, czy gra umiera czy nie. I najważniejsze, bo tego to w ogóle nie ogarnąłem, a mianowicie czym różni się Age of Wulin od Age of wushu?
Byłoby miło, gdyby ktoś naświetlił mi sytuację, a w przypadku gdyby gra by się nie opłacała z różnych względów, polecił jakieś dobre Mmo do spokojnej gierki
Pozdrawiam!