Witam, zastanwiałem się nad grą age of wulin, lecz nie wiem czy zacząć gre w część pierwszą czy czekać na drugą. Jak wygląda ilość osób w grze i w ogóle czy jest sens grać w tę gry. Gameplay w miare oke? Ciekawy system walk czy co kolwiek innego co mogłoby zachęcić do zagrania w tę grę?
Age of Wulin
Bez vipa [czyli premki] nie da się grać, generalnie jest sporo do nadrobienia ale są różne akcje które ułatwiają start, Polska gildia White Eagle chyba nadal jest tam aktywna. System walk to taki kilka razy bardziej skomplikowany B&S oparty na łamaniu bloka i combosach. Generalnie jest w niej co robić ale jak nie chcesz inwestować dużo czasu i pieniędzy nie ma co zaczynać
To zależy czego oczekujesz. Jeśli chodzi o system walki to jest w miarę ciekawy. Wszystkie skille masz podzielone na 3 kategorie: normalne ataki, bloki i zmyłki. Blok kontruje normalne ataki, jednak jest łatwo przerywany przez zmyłkę, na którą najlepsze są normalne ataki. I tym sposobem masz taki "miłosny trójkącik". Pvp wymaga bardzo dobrego wyczucia czasu i sporych umiejętności. Ta gra zdecydowanie ma najwyższy skill ceiling spośród wszystkich MMORPG. Dodatkowo w grze jest multum różnych stylów walk, co zapewnia znaczną różnorodność. Jest też sporo rzeczy do roboty - dungi, daily questy, questy normalne, szybkie instancje, questy dla frakcji (szpiegowanie innych sekt itp.)
Z tych mniej pozytywnych rzeczy - bez VIPa nie da rady, więc jak zamierzasz grać to już szykuj pieniążki.
Co Wy gadacie. Bez vipa da radę grać normalnie...tylko 100 razy dłużej i ciężej. Mimo wszystko gra jest ciekawa i warta uwagi. Najlepiej zebrać sobie kilku kumpli, wtedy można się pobawić
Witam, zastanwiałem się nad grą age of wulin, lecz nie wiem czy zacząć gre w część pierwszą czy czekać na drugą. Jak wygląda ilość osób w grze i w ogóle czy jest sens grać w tę gry. Gameplay w miare oke? Ciekawy system walk czy co kolwiek innego co mogłoby zachęcić do zagrania w tę grę?