Age of Wushu beta

siemka mam pytanie czy ta gra posiada jeszcze open beta testy ? jeśli tak to może ktoś podać stronke gdzie moge sie zarejestrowac i pograć w OB , i jesli ktoś wie to do kiedy mają takie testy trwać ?

( i jesli ktoś wie to kiedy będzie można pograćjuż normalnie w AoW w wersję US ? bo EU to pewnie gdzieś za rok będzie )

http://www.ageofwushu.com/home/ łap stronkę

http://www.ageofwushu.com/download/ z tego to wystarczy sciągnąć client dowlnload czy musze też te patche sciągać ?

Nie pamiętam. Pobierz grę po prostu, jak nie będzie działać to pobierzesz patche dodatkowo, ale same się pobierały mi.

ok thx za odpowiedz a wie ktoś kiedy bedzie już normalna wersja gry ? ( nie beta testy )

i mam jeszcze takie pytanie podczas gry kilka skilli dostałem takie książki z których mogłem nauczyć sie skilli , a w niektórych misjach otrzymywałem tak jak by jakieś listy z których nauczyłem sie jakiś skilli jednak nie wiem jak ich użyć

te skille są w zakładce Singe sword set -Breeze sword

Wejdź w listę skilli > przeciągnij na pasek > używaj :D

właśnie te skille jak przeciągne na pasek to są na czerwono i nie mogę ich używać jak np jest na 1 miejsu i nacisne 1 to się nic nie dzieje

a i jeszcze mam takie pytanie

chodzi o paski skilli

mam 3 paski od f1 do f5 , potem od 1 do 0 i trzeci pasek skilli jednak nie wiem na jakich klawiszach uruchamia sie z niego skille bo gdy na ten pasek coś tam to zamiast pisać klawisz to pisze ...

Co do paska skilli nie wiem.

A co do czerwonych to musisz mieć daną broń pod skill'a

w AoW jest 8 szkół i mam pytanie każda szkoła to inna broń i skille ? i np jak już wybrałem np wudang to moge ją zmienić ?

Zapewne się da ale nie wiem jak.

Tak każda szkoła to inna technika walki i broń zazwyczaj.

w AoW jest 8 szkół i mam pytanie każda szkoła to inna broń i skille ? i np jak już wybrałem np wudang to moge ją zmienić ?

Możesz używać wszystkich broni i skilli. (skille z innych szkół będziesz mógł awansować tylko do 4lvl, a większość skilli z twojej szkoły do 7lvl)

A co do zmiany szkoły to z tego co wiem to się nie da.

a powie mi ktoś jeszcze taką rzecz

kilka pierwszych skilli dostałem za zadania , a jak zdobyć kolejne ?

i może głupie pytanie ale gdzie pisze lvl mojej postaci ? bo wszedzie szukałem ale pisze tylko ile hp itp

siemka mam pytanie czy ta gra posiada jeszcze open beta testy ? jeśli tak to może ktoś podać stronke gdzie moge sie zarejestrowac i pograć w OB , i jesli ktoś wie to do kiedy mają takie testy trwać ?

( i jesli ktoś wie to kiedy będzie można pograćjuż normalnie w AoW w wersję US ? bo EU to pewnie gdzieś za rok będzie )