Może jakieś ma.
A tekstem "W tej grze się expi?" chodziło o to, że sam nie wiem - dlatego znak zapytania. Niby jakiś exp leci, ale nie z questów/grindu itd tylko ot tak.
Może jakieś ma.
A tekstem "W tej grze się expi?" chodziło o to, że sam nie wiem - dlatego znak zapytania. Niby jakiś exp leci, ale nie z questów/grindu itd tylko ot tak.
Może jakieś ma.A tekstem "W tej grze się expi?" chodziło o to, że sam nie wiem - dlatego znak zapytania. Niby jakiś exp leci, ale nie z questów/grindu itd tylko ot tak.
Tak czy inaczej coś tam się wbija, a wiadomo, raczej fajniej jest wbijać to we dwóch.
Co do tych spotkań klanowych pewien nie jestem, bo co jak co, ale misje dobra/zła/neutralnych polegają na walce/szpiegowaniu itd. z resztą.
Jak chcesz skakać we 2 dostając za to 1 exp to Ci się spodoba albo robić instancje(trudne)
Tak czy siak ta gra to jeden wielki mega HIT według mnie i czekałem na niego od tamtego roku.
Otwarty świat, open pvp, gigantyczny świat, innowacyjne rozwiązania, dynamika, community itd.
Tak czy siak ta gra to jeden wielki mega HIT według mnie i czekałem na niego od tamtego roku.Otwarty świat, open pvp, gigantyczny świat, innowacyjne rozwiązania, dynamika, community itd.
Nie przesadzałbym, gdyby nie tematyka tej gry, Chiny, klany to w ogóle nawet bym na nią nie spojrzał.
ok ja juz gram gracie dalej??
Ja z moją ekipą tak (black tortoise)
White Tiger też się melduje
Ja jak narazie nie moge ogarnac tej gry z deczka ;] nie zabardzo kumam jej
Mistrz
Tangan
White Tiger.
Ogarniam jakieś 5% tej gry ale zapowiada się świetnie xD
A ja poszukuję kontaktu z jakąś fajną grupą z Black Tortoise (tylko 16-18+ proszę). Nickname Nazarh, Beggars' Sect.
@Edit: Ok, gram na White Tiger Mój nick Senzei
Witam jako ze jakos tak spodobala mi sie ta gra,, moze dla tego ze znudzilo mi sie zabijanie mobkow i innego syfu ale do rzeczy..
Tylko szkoda ze nie pofatygowali sie zeby dodac jakies voice dialogi do scenek i jakos zeby sie te usta ruszaly
wpadlem na pomysl by zrobic grupke tych zlych tak mysle o szkole Royal Guard albo Wanderer Valley tylko niewiem ktora fajniejsza.
no tak wiec kto chetny niech pisze
PS: Wybralem Wanderer Valley