Age of Wushu

Witam jako ze jakos tak spodobala mi sie ta gra,, moze dla tego ze znudzilo mi sie zabijanie mobkow i innego syfu :) ale do rzeczy..

Tylko szkoda ze nie pofatygowali sie zeby dodac jakies voice dialogi do scenek i jakos zeby sie te usta ruszaly

wpadlem na pomysl by zrobic grupke tych zlych :) tak mysle o szkole Royal Guard albo Wanderer Valley tylko niewiem ktora fajniejsza.

no tak wiec kto chetny niech pisze

PS: Wybralem Wanderer Valley

Ja gram Wudang(pierwszy raz) na WhiteTiger, Ty na jakim serwerze grasz?

tak. nick Devanzo

Aktualnie pobieram grę, więc z chęcią bym zagrał również z wami :)

Razem ze znajomymi zapraszamy do wspólnej gry. Mamy także w planach założenie gildii kiedyś nazbieramy potrzebną kwotę. Gramy na serwerze White Tiger. Nasze nicki to: Hisako, Nidas, Ricchan :)

Ja już również gram szkoła którą wybrałem to Wanderer Valley.

Mnie również możecie zaprosić do znajomych, nick dostosowany do gry....MarcinNajman...nie mogłem się oprzeć ^^

Magar

White Tiger

Tangman

jak coś mam mumble i bede grał wieczorem dopiero

Omega

Black Tortoise

Schoolar

oj omega wszyscy na white a ty na tortoise?

Tak - Wolę grać z obcokrajowcami niż trafiać na polaczków, którzy zapewne będą grać gdzie wy bo się dowiedzą, że więcej "polaków"

Siema wlaśnie zaczne zaraz pobierać Age Of Wushu i pisze sie do gry z wami a keidy powstanie jakas gildia jakis tsik moze?

Omega skoro chcesz grać na innym serwerze to po jakiego grzyba tutaj piszesz?

Każdy się przedstawia to nie chciało mi się nowego tematu robić + na dniach założę Polską gildię:D

Narazie to kazdy gra gdzie indziej. nie koniecznie w WV tam gdzie ja. a guildia to niwiem na dniach jak ogarne gre do konca

na gildie trzeba sporo kasy wydać :/

Jakie sporo o.O?

20 minut zarabiania :D

Nie chcę zakładać nowego tematu niepotrzebnie, więc spytam tutaj. Czy możliwe jest granie razem ze znajomym z innego klanu? Oczywiście już po dołączeniu, bo to to rozumiem, że questy na dochodzenie do klanu będą inne, ale czy potem możemy spotkać się w jednej lokacji i razem expić?

W tej grze się expi?

Kto wam broni się spotkać?

Możecie.

W tej grze się expi?Kto wam broni się spotkać?Możecie.

Ojej, jaki Ty mądry, bo już grałeś. Skąd ja mogę wiedzieć jak dopiero zaczynam? Jak taką łaską jest, że odpowiesz to po co to robisz?

Po prostu myślałem, że jeśli są czarne, białe i neutralne klany to ma to jakieś większe znaczenie niż tylko story i "klasa" postaci.

Jeśli gra mi się spodoba i nie będę miał zbyt dużego pingu na amerykańskich servach to do Was dołączę. :)