Age of Wushu

Witajcie gra ktoś w to jeszcze? Jak tak są jakieś Polskie gildie? Ja jak grałem to chyba spotkałem polaka może dwóch :) Chce wrocić i nie wiem czy warto.

może i nie bede gral ale interesuje mnie to bo widialem wiele expansion'ów. Jak tam teraz z vipem ? Dalej bez Vipa jest sie nikim ?

Bez vipa nigdy nie bylo sie nikim poprostu wbijanie lvl i skilli i ogolnie wiekszosci trwalo dluzej.

Nigdy nie przepadałem za bardzo za orientalnymi tytułami ale ta gra jakoś do mnie przemawia właśnie chodzi o te szkoły sztuk walki :) I szukam ludzi do gry :)

Ogólnie chyba polskie gildie są dwie.

WhiteEagles - Swojego czasu jedna z największych, lecz teraz już niedobitki tam zostały.

BogowieWojny - Jak nazwa wskazuje również coś polskiego.

Kiedy nastąpił rozłam i minęło trochę czasu większość polaków teraz jest w największych gildiach (international) na serverze i tam się panoszą.

Obscuritas, Retribution i Relevation.

I jak kolega wyżej napisał. Bez VIP ciężko jest wbić lvl. Tzn wbić można, ale jedynie jak siedzisz w grze. VIP ogólnie daje tą możliwość, że pewne punkty EXP nabijają ci się szybciej i możesz lvlować Offline. + pare innych dupereli.

Jest jakiś guild finder jak wowie?

Tak. Idziesz do Administratora Gildii i u niego będziesz miał możliwość znalezienia gildii.

Witajcie gra ktoś w to jeszcze? Jak tak są jakieś Polskie gildie? Ja jak grałem to chyba spotkałem polaka może dwóch :) Chce wrocić i nie wiem czy warto.