Cześć, mam pytanie ! Która gra będzię EU Age of Wushu czy Age of Wulin ?
Age of
Age of Wulin-Koreańska
Age of Wushu- Amerykańska
Age of nie wiadomo -europejska
Tak to aktualnie wygląda ;d
Aha... czyli teraz jest zajmowanie nicków na USA a ludzie chcą grać z 200 ping ? ...
Tak;D Wcale nie jest tak źle, grałem, było przyjemnie;D
To może spróbuje ;/... ok dzięki. Zamknięte
Stop nie zamknięte bo karthas napisał źle!
Age of Wushu - amerykańska
Age of Wulin - europejska
Age of Kung Fu - sea
Azjatycka(CN) - Chyba Age of Woniu(http://9yin.woniu.com/web3/guide/index.html bo ma w nazwie Woniu)
Bardzo fajna i klimatyczna gra polecam servy USA wcale nie lagują gra się bez problemu
polecam zapoznać się trochę z mechanika gry http://ageofwulin.mmovault.pl/
a jak jest z dynamika?
dynamika gry stoi na wysokim poziomie sam podeszłem z rezerwą do tej produkcji ale szczęka mi opadła jak zobaczyłem jake tam są możliwości w zasadzie to mały sondbox
świat gry jest potęrzny nic nas nie ogranicza sami decydujemy co jak i kiedy robimy
Dynamika?
Nie oszukujmy się, to odwzorowanie realistycznych ruchów postaci podczas walki do każdego stylu.
Szybko i sprawnie bić nie będziemy, jeżeli będziesz używał kilku innych stylów gry > 1 styl > 1 pro combo
Nie zrozumiałem co napisałeś.
Chodziło i o to, że używając kilki stylów jednej szkoły lub innej są cooldowny po użyciu innego i tylko jednym stylem można wyprowadzić super pro dynamiczne combo i siekać.
dlaczego sami zobaczycie

Pisz po polsku.
ja mam problemz odpaleniem gry , klikam zeby gra odpalila i nic sie nie dzieje , gra staje na jednym okienku i to wszystki pisze ze szuka niby serverow i tak od 1h:S
opisze mi ktoś jak szpiegować inne szkoły?? bo coś nie moge ogarnąć tego. Gram w Royal Guards serwer Black Tortoise nick Setori
Bierzesz questa, lecisz do tamtej szkoły lub teleport lub cokolwiek.
I z otrzymanych skilli prześwietlasz i skanujesz szukając informacji
Albo, że jak chodzi Ci o tokeny to musisz ich tam na kimś użyć
Na którym serwerze polecacie grać, gdzie jest najwięcej polaków?