Agony Resistance

Hej,

Wróciłam do gry po jakimś czasie i stoję sobie przed fractalami, usiłując ogarnąć system tych całych Agony Resistance. Aktualnie posiadam 9 sztuk po +1, tylko mam z nimi taki problem, że nie mogę ich nigdzie włożyć. Ktoś może mi wyjaśnić jak generalnie działa ten system? Można je wkładać tylko do ascended czy co? Jak coś to mam full exotic póki co.

Możesz je wsadzić tylko do ascended eq, do asc ring'ów, armor'a itp.

https://wiki.guildwars2.com/wiki/Agony_Resistance

Na tej stronce masz rozpisane ile na jaki lvl fractala potrzeba. GL :)

Tak gdzieś mniej więcej na jak dużym poziomie dam radę na exoticu, czy jednak lepiej ubrać się ascended i wtedy na poważnie wziąć się za fractale?

Zrobisz tylko tier 1, czyli chyba do 20 lub 25

Rob sobie codziennie te fraktale ktore sa w daily z 1 tieru, tam agony resa nie trzeba jeszcze. Do tego pograj sobie teraz troche rankedow na pvp, pofarm mapki z living story i jakies pierwsze asc na start zgarniesz. Akcesoria sa na mapkach a pancerz do zdobycia na pvp, bron najlepiej ukonczyc kolekcje z elite speca, do tego za laury/achivementy masz akcesoria jeszcze.

Hej,

Wróciłam do gry po jakimś czasie i stoję sobie przed fractalami, usiłując ogarnąć system tych całych Agony Resistance. Aktualnie posiadam 9 sztuk po +1, tylko mam z nimi taki problem, że nie mogę ich nigdzie włożyć. Ktoś może mi wyjaśnić jak generalnie działa ten system? Można je wkładać tylko do ascended czy co? Jak coś to mam full exotic póki co.