Witam . Ostatnio zebrało mi się na klimaty piratów i morskiej żeglugi. Znacie coś godnego uwagi? Tak, aby fabuła była znośna, no i dosyć ciekawe możliwości na lądzie, jak i morzu. Z góry dzięki.
Ahoj!
Moze Sid Meiers Pirates ? zajebistosc -,-
Sea Dogs. Ma bardzo dobra fabule. Moze ci sie spodoba. Tak to z morskich symulatorow nawet fajne sa: Port Royale 2 oraz Patrician III. W nowsze czesci tych gier nie gralem wiec sie nie wypowiem
Klimat piratów? Słyszałem że Risen 2 ma właśnie o to opartą fabułę ale to bardziej RPG niż jakieś pływanie statkami.
W sumie RPG w tym klimacie również może być. A Risen 2 faktycznie, ale w sumie jeszcze w to nie grałem. Ktoś może coś więcej powiedzieć? Bo nie wiem czy wydać na ten tytuł kasę.
Piraci z Karaibów XD
@up
ty pewnie myślisz że to żart ale przez przypadek poleciłeś bardzo fajną gre . dokładnie to Pirates of the Carraiben Online. gra naprawde bardzo fajna , super wyglądają te bitwy na morzu. jedyny minus to żeby coś tam osiągnąć trzeba mieć kupli/a (chyba że sie dogadasz z anglikami ale przyznaje że czasami ciężko ) wtedy zrzutka na statek i ahoj przygodo
EDIT: gra jest darmowa do ściągnięcia więc możesz spróbować swoich sił nie wydając kasy
Witam . Ostatnio zebrało mi się na klimaty piratów i morskiej żeglugi. Znacie coś godnego uwagi? Tak, aby fabuła była znośna, no i dosyć ciekawe możliwości na lądzie, jak i morzu. Z góry dzięki.