istnieje juz taktyka gry i jakie itemki założyć na nią by grać efektywniej ?, jutro ją kupuje i chce już być przygotowany ;d
i jeszcze pochwalcie się kto nie został zbanowany lub zamrożony w lolu, ja dostałem ostrzeżenie
istnieje juz taktyka gry i jakie itemki założyć na nią by grać efektywniej ?, jutro ją kupuje i chce już być przygotowany ;d
i jeszcze pochwalcie się kto nie został zbanowany lub zamrożony w lolu, ja dostałem ostrzeżenie
Darmowa teraz jest, nie kupuj.
przez ostrzeżenie mam rozumieć zwrot całego RP które otrzymałeś wraz ze skinami i herosami? oraz powiedz ile razy dokonałeś zakupu?
Nic nie dostałem. I tak jak pan Up nie kupuj jest free.
Jeszcze nie rozliczają, a co do ahri to jest zafree, ale ma dostać mocnego nerfa także radze się zastanowic.
Ammon nie dostanie mocnego nerfa bo i tak malo osob potrafi nia grac to jest 1, a 2 jest to, ze placza ludzie jak ja nafeeduja... Surprise? Maybe Not
Skoro le blance uważa się za OP, to ahri tymbardziej. Ahri ma kosmiczny dmg i ulti które pozwoli dogonic nawet leblance z flashem. Do tego dochodzi jeszcze dystansowy taunt i mamy postac, ktora zrobi wszystko.
@Up: dokładnie. W tym tygodniu myślenie o Ahri zmieni się drastycznie, bo ona wcale nie jest OP. No, chyba że trafi na słabego wroga na swoim lane. Wątpię żeby dostała nerfa.
Kupiłem ją dwa dni po premierze. wystarczy dobry ogar skilów oraz przemyślany build i mamy "Victory" gwarantowane. jak dzisiaj widziałem ludzi co 1 raz nią grają to broń mnie panie boże przed tym aby nie trafili do mego teamu.
jedynie co mogą u niej znefrować to ogniki które jak atakują ten sam cel to duże obrażenia zadają (ale to tylko me przypuszczenia).
Ten czempion nie jest OP! OP to jest według mnie Shen.
@DrHouse
Man czy masz zamiar zrobić na forum temat o każdym czempionie dostępnym w grze? Jest 1 przyczepiony temat i tam możesz się zapytać o wszystko a nie spamować jak na razie o volibear i ahri.
ja też widziałem jak nią grali różni ludzie, jest trudna do ogarnięcia. nie odebrali mi skina, tylko riot points. niech mod zamknie temat