Aika czy C9?

Którą grę wybrać, bo mam dylemat?

Chodzi mi przede wszystkim o liczbę graczy i wymagania systemowe, gdzie będzie płynniej mi chodzić bez lagów przy: Intel Pentium Dual 2x1,6Ghz, karta Radeon X1650GTO, 2GB ram.

Oby dwie gry przypadły mi do gustu, teraz kwestia, którą wybrać.

vindictus

Osobiście C9 bardziej mi przypadło do gustu. I myślę, że jeśli chodzi o popularność to też jest na + Tak więc polecę ci C9.

Też myślę, że C9 bardziej mi przypasuje, zwłaszcza, że kiedyś próbowałem w niego grać, ale przez głupotę zrezygnowałem.

Wybiorę C9, mam nadzieję, że zostanę przy nim dłużej.

Patrzac na twoj sprzet to definitywnie Aika. Choc na srednich/niskich. C9 jednak potrzebuje wiecej ramu i lepsza karte.

Patrzyłem i C9, podobno będzie działać na średnich. Pobrałem Aika i na wysokich ustawieniach chodzi ładnie, ale w ogóle nie widzę ludzi.

Czyżby serwery były puste?

Teraz pobieram C9, jak będzie chodzić porządnie, nawet na średnich, zostanę przy C9.

Nie mogę przypomnieć sobie, jak kiedyś C9 mi chodził, jak kiedyś do tej gry podchodziłem.

Ktoś może przy okazji się wypowiedzieć, czy dam radę grać płynnie w C9? Nie chcę niepotrzebnie ściągać i instalować gry, jak już AIka jest gotowa do grania.

Co prawda C9 mi działa, ale graficznie dziwnie wygląda, jak starsza gra, a zmieniłem ustawienia graficzne. To już lepiej Aika się prezentuje, jednakże jeszcze nie zrezygnowałem z C9.

Którą grę wybrać, bo mam dylemat?

Chodzi mi przede wszystkim o liczbę graczy i wymagania systemowe, gdzie będzie płynniej mi chodzić bez lagów przy: Intel Pentium Dual 2x1,6Ghz, karta Radeon X1650GTO, 2GB ram.

Oby dwie gry przypadły mi do gustu, teraz kwestia, którą wybrać.