Aika

Wie ktoś może, jak mam rozwiązać ten problem z grą? Gdy daje game start, to gra nie odpala, tylko wychodzi do pulpitu...

jaki masz windows???

jak msza viste to wybierz uruchom w trybi zgodnosci z i wybierz xp lub 2000

Tak patrze narazie na graczy z forum i czuje że wypady na dungi czy bossów to raczej nie będzie nasza domena . Jeden tank , zero healerów , zero nukerów , i have bad feelings about this

Healerem będę ja :]

tylko na CB chce wbić jakiś level żeby grę poznać

jaki masz windows???jak msza viste to wybierz uruchom w trybi zgodnosci z i wybierz xp lub 2000

Mam windows XP... I nie wiem dlaczego mi nie działa... Kolega ma też XP i wszystko mu śmiga.

Broda na OB bede gral tankiem lub nukerem, wiec wszystko bedzie dobrze : ).

Mam windows XP... I nie wiem dlaczego mi nie działa... Kolega ma też XP i wszystko mu śmiga.

Karta grafiki to ATI?

Broda ja gram nukerem... riflemanem... a raczej gralem bo gra jest beznadziejna HAHAHA :D

Karta grafiki to ATI?Broda ja gram nukerem... riflemanem... a raczej gralem bo gra jest beznadziejna HAHAHA

Co ma karta Ati do tego ? Ja ze znajomymi mamy ATI i jakoś gierka śmiga aż miło .

Co ma karta Ati do tego ? Ja ze znajomymi mamy ATI i jakoś gierka śmiga aż miło .

No wlasnie ATI ma to do siebie ze raz chodzi dobrze a raz nie. To tez zalezy od modelu. Przyklad.... Bad Company 2 jest robiony w wsparciem DX11. Na chwile obecna tylko seria 5xxx z ATI moze to dzwignac(i do kwietnia tak zostanie). A co jest ciekawe.... ze gracze z kartami ATI 5xxx nie moga odpalic bety . I do konca beta testow tak zostanie :D

Karta grafiki to ATI?

Mam kartę graficzną Radeon eah 4850 512mb ddr3. To przez to??

nie możliwe bo mam ATi Radeon X1600 516 mb ddr3 i mi śmigało

To jak nie przez kartę, to przez co? Sam już nie wiem, co zrobić, żeby gra działała...

Zmienie trochę temat. Mam problem z Pranem. Ma już 5 lvl i nie wiem jak ją transformować :<. wie kto jak>

Edit: Ok już wiem jak :], przypadkowo znalazłem questa. Pytania nie bylo.

Taslam! Ja mam 11 i nie mam prana , skąd go wziąść ?

Broda czekam w Riseghan czy jak sie to pisze ;p. Pomoge Tobie w quescie na prana tylko przybadz tam szybko lub pisz whispera do NoMorePain. PVE channel Vanov.

a raczej gralem bo gra jest beznadziejna HAHAHA

Potwierdzam. To jest ten sam chłam co te poprzednie. Ta gra nic nowego nie wnosi i po za tym kiepski interface. Panowie grać w DDO :)

czesc czy ktos sie wybira pograc w http://aika.gpotato.com/ ????

aha jeszcze jedno musimy wybrac nacje aby razme grac :) a jest ich az 5 :P

jeszcze niewiem co daja Nacje :)

wiem ze sa wojny pomiedzy

oprocz tego mamy castel sige, Relic War i Battlegrounds :) wiec gra dla ludzi ktorzy kochaja PVP :D

1. Alethius (Honorowy, Prawny, Szlachetny)

2. Feonir (Przyjacielski, *Good-natured*, Harmonijny)

3. Lenaria ( *Explorative*, Wykształcony, Uparty)

4. Vanov (Bezlitosny )

5. Ostyrion (*Chaotic*, *Predatory*, *Treacherous*)

ja jestem za 4 lub 5 nacja :) ale zadecyduje wiekszosc :D

moze jakis klan??