Aika

czesc czy ktos sie wybira pograc w http://aika.gpotato.com/ ????

aha jeszcze jedno musimy wybrac nacje aby razme grac :) a jest ich az 5 :P

jeszcze niewiem co daja Nacje :)

wiem ze sa wojny pomiedzy

oprocz tego mamy castel sige, Relic War i Battlegrounds :) wiec gra dla ludzi ktorzy kochaja PVP :D

1. Alethius (Honorowy, Prawny, Szlachetny)

2. Feonir (Przyjacielski, *Good-natured*, Harmonijny)

3. Lenaria ( *Explorative*, Wykształcony, Uparty)

4. Vanov (Bezlitosny )

5. Ostyrion (*Chaotic*, *Predatory*, *Treacherous*)

ja jestem za 4 lub 5 nacja :) ale zadecyduje wiekszosc :D

moze jakis klan??

Tak, klucz już mam zostało ściągnąć :]. Jutro rano już będę grał.

Ja jestem za tym by stworzyć klan.

Nick w grze będzie taki jak na Forum (uniwersalny nick :])

Co do klas albo rifleman albo dual gunner.

Ja sie wybieram m jakby co będe sie nazwyał ( zależnie od klasy ) :

1) AnalIntruder

b)Penetratorka

Sciagam, jestem za

Hmm.. Cleric albo Dual Gunner ;)

CB 1 startuje 3 i bedzie trwac do 9 :) o OB jeszcze nic nie wiadomo :)

ma ktos dostep do jakiegos TS lub VT?? jak bysmy grali i siedzieli na vt albo TS ulatwi nam to zycie :)

Sciagam, jestem zaHmm.. Cleric albo Dual Gunner

płatna?:P

Mam klucz i pobrałem grę. Mam ferie i okazję by zagrać z wami no i w coś alternatywnego, o ile plotki są prawdziwe.

płatna?

F2P ziemniaczki robia :D wiec CS tez nie bedzie przesadzony :)

W jakiej nacji macie zamiar grac??

F2P ziemniaczki robia wiec CS tez nie bedzie przesadzony

ok dzieki ;) ja też jestem chętny jak coś :D zróbcie TS jakiś kanał ;]

Btw dla chętnych tutaj stronka z kluczami :)

http://www.omgponies.info/massivelyCodes/i...;codeInfoKey=37

btw crracked jakie plotki słyszałeś?:P o tej grze dowiedziałem się właśnie w tym temacie :P wiem tylko tyle że 3go pogram i jednego ss widziałem ^_^ to jakieś fantasy? mam nadzieje że jakiś archer w tym jest..

pytam się gdyż na głownej stronie jest tylko taki opis gry gadanie że 1000 questów jest itp

1000vs 1000 pvp itd

aha jeszcze jedno musimy wybrac nacje aby razme grac :) a jest ich az 5 :P

jeszcze niewiem co daja Nacje :)

wiem ze sa wojny pomiedzy

oprocz tego mamy castel sige, Relic War i Battlegrounds :) wiec gra dla ludzi ktorzy kochaja PVP :D

1. Alethius (Honorowy, Prawny, Szlachetny)

2. Feonir (Przyjacielski, *Good-natured*, Harmonijny)

3. Lenaria ( *Explorative*, Wykształcony, Uparty)

4. Vanov (Bezlitosny )

5. Ostyrion (*Chaotic*, *Predatory*, *Treacherous*)

ja jestem za 4 lub 5 nacja :) ale zadecyduje wiekszosc :D

Nie liczcie na żadne nowości. Tyle wam powiem. Grałem kilka dni na koreańskiej wersji, ot taki MMORPG.

PS. Niedługo zacznę stawiać ostrzeżenia za nadmierną ilość emotikon... Nadużywacie ich jak cholera.

aha jeszcze jedno musimy wybrac nacje aby razme grac a jest ich az 5 jeszcze niewiem co daja Nacje wiem ze sa wojny pomiedzy oprocz tego mamy castel sige, Relic War i Battlegrounds wiec gra dla ludzi ktorzy kochaja PVP 1. Alethius (Honorowy, Prawny, Szlachetny)2. Feonir (Przyjacielski, *Good-natured*, Harmonijny)3. Lenaria ( *Explorative*, Wykształcony, Uparty)4. Vanov (Bezlitosny )5. Ostyrion (*Chaotic*, *Predatory*, *Treacherous*)ja jestem za 4 lub 5 nacja ale zadecyduje wiekszosc

cholera ale sie wysililes xD skopiowales to co na początku :P ale nvm

ja jestem za 4 bądź 5

5 coś czuje że to będzie coś dla mnie, jak chaos w warhammer online :D ale 4 tez bardzo ciekawa

a co do ostrzeżeń to ciężko ;P tak już nauczyłem się pisać ;/ życie no xD coś czuje że prędzej zmienie stronke niż się oduczę używania emotek ;)

Nie liczcie na żadne nowości. Tyle wam powiem. Grałem kilka dni na koreańskiej wersji, ot taki MMORPG..

na nowosci nie licze ale bedzie mass pvp mam nadzieje ze tak dobre jak w RF online :)

Też jestem za już mam klucz i ściągam pozostaje czekanie do 3 lutego. Za nacją 5 jam być przynależny nick w grze jak w forum me kamraty.

Ta gra jest chyba głownie nastawiona na mass pvp :D. Mnie to osobiscie bardzo cieszy. Mam nadzieje, ze to nie bedzie kolejny wielki FAIL :D.

@ps. Emotikony są bardzo fajne :D:P:D

Ja osobiście jestem za pierwszą, lub piątą nacją.

Ja osobiście jestem za pierwszą, lub piątą nacją.

Nooo Logic porządny człowiek :D widze że będzie dobrze nam się grało xD haha

jestem na etapie robienia kanału TS:P

hmmm no mam nadzieję że w aika będą niezapomniane bitwy itd :D coś na co każdy z nas czeka od dawna :)

Przekonamy się za pare dni :)

Ja osobiście wybieram Snipera :D Niewidzialność + ranged atak to świetna sprawa :) i ponoć postać bazuje na crit :D

taki rouge który z daleka ściąga swoje ofiary :) nawet nie wiedząc z której strony zostały zaatakowane xD coś pięknego :) btw największy minus jaki widze to brak łuków -.- jak można łuk zastąpić jakąś strzelbą ;/

Ja jestem oczywiście za czwartą bądź piątą , jednak wolalbym 4 bo to takie moje Vampire Counts :D

Nacja nr.4 ładnie brzmi, więc jestem za nią ;]