Witam chcialem zaczac gre w aiona, i zainteresowala mnie postac sorcerer,tyle ze mi ludzie odradzaja ze ponoc strasznie oslabili ta postac w 3.0 co o tym myslicie ?
Aion 3.0 sorcerer
Pooglądaj sobie filmiki na jutubje. Dalej jest bardzo mocny. Trzeba mieć jednak więcej, niż pół mózgu
Pooglądaj sobie filmiki na jutubje. Dalej jest bardzo mocny. Trzeba mieć jednak więcej, niż pół mózgu
Nastepny co wzoruje sie filmikami z YT...
A wracaja do 3.0 to sork zostal oslabiony przez magic cancelation stat
Obie subklasy osłabione?A tak chciałem pograć spiritmasterem który ma pokemony
Aion to nie metin gdzie wojo jest OP skoro sorc/spirit dostał nerfa to NcSoft wie co robi i na pewno dalej da się grać tą klasą bez problemu tak jak już ktoś wcześniej napisał żeby grać sorcem trzeba mieć więcej niż pół mózgu i przewidywać ruchy przeciwnika.
i tak op jest ranger :> i jakos go nie nerfia hehe
Czemu mam się nie sugerować filmikami na yt? Przecież one bardzo dobrze pokazują, co w późnym end game można zrobić daną postacią Czym mam się sugerować, jak nie nimi? Suchymi, papierowymi statystykami?
NA YT ludzie wrzucaja filmiki z ktorych wynika,ze sa dobrzy a tak naprawde tak nie jest...(w 99 % przypadkach)...
Zauważ, że w filmikach PvP pokazane są tylko wygrane walki, nie raz dzięki szczęściu.
Ale z tego co widzę chodzi mu tylko o pokaz umiejętności danej klasy, to czy ktoś wygra na filmiku czy nie, nie ma już znaczenia.
Dokładnie, +1 dla Vayneer'a. Nie mówie tu też o samych filmikach, gdzie ktoś sobie biega na pvp i kosi low lvli, a filmiki np. z pvp eventów z wersji "krzaczkowatej" cytując klasyka. Przykład: kiedyś znalazłem jakiś filmik z takie eventu z AIONa 3.0. Było tam dwóch sorców: jeden zamiatał wszystko i wszystkich, zaś drugi był totalnie słaby. To właśnie oznacza, że 80% mocy danej postaci to jej właściciel, a nie skille czy statystyki podane w tabelkach dla nerdów. [mówię tu o równym uzbrojeniu, czyli np. set + bizu za crucible + courage insignia].
Witam chcialem zaczac gre w aiona, i zainteresowala mnie postac sorcerer,tyle ze mi ludzie odradzaja ze ponoc strasznie oslabili ta postac w 3.0 co o tym myslicie ?