Aion 3.0 sorcerer

Witam chcialem zaczac gre w aiona, i zainteresowala mnie postac sorcerer,tyle ze mi ludzie odradzaja ze ponoc strasznie oslabili ta postac w 3.0 co o tym myslicie ?

Pooglądaj sobie filmiki na jutubje. Dalej jest bardzo mocny. Trzeba mieć jednak więcej, niż pół mózgu :D

Pooglądaj sobie filmiki na jutubje. Dalej jest bardzo mocny. Trzeba mieć jednak więcej, niż pół mózgu

Nastepny co wzoruje sie filmikami z YT...

A wracaja do 3.0 to sork zostal oslabiony przez magic cancelation stat :D

Obie subklasy osłabione?A tak chciałem pograć spiritmasterem który ma pokemony :(

Aion to nie metin gdzie wojo jest OP skoro sorc/spirit dostał nerfa to NcSoft wie co robi i na pewno dalej da się grać tą klasą bez problemu tak jak już ktoś wcześniej napisał żeby grać sorcem trzeba mieć więcej niż pół mózgu i przewidywać ruchy przeciwnika.

i tak op jest ranger :> i jakos go nie nerfia hehe

Czemu mam się nie sugerować filmikami na yt? Przecież one bardzo dobrze pokazują, co w późnym end game można zrobić daną postacią Czym mam się sugerować, jak nie nimi? Suchymi, papierowymi statystykami?

NA YT ludzie wrzucaja filmiki z ktorych wynika,ze sa dobrzy a tak naprawde tak nie jest...(w 99 % przypadkach)...

Zauważ, że w filmikach PvP pokazane są tylko wygrane walki, nie raz dzięki szczęściu.

Ale z tego co widzę chodzi mu tylko o pokaz umiejętności danej klasy, to czy ktoś wygra na filmiku czy nie, nie ma już znaczenia.

Dokładnie, +1 dla Vayneer'a. Nie mówie tu też o samych filmikach, gdzie ktoś sobie biega na pvp i kosi low lvli, a filmiki np. z pvp eventów z wersji "krzaczkowatej" cytując klasyka. Przykład: kiedyś znalazłem jakiś filmik z takie eventu z AIONa 3.0. Było tam dwóch sorców: jeden zamiatał wszystko i wszystkich, zaś drugi był totalnie słaby. To właśnie oznacza, że 80% mocy danej postaci to jej właściciel, a nie skille czy statystyki podane w tabelkach dla nerdów. [mówię tu o równym uzbrojeniu, czyli np. set + bizu za crucible + courage insignia].

Witam chcialem zaczac gre w aiona, i zainteresowala mnie postac sorcerer,tyle ze mi ludzie odradzaja ze ponoc strasznie oslabili ta postac w 3.0 co o tym myslicie ?