Aion 3.0 Stream 1-60lvl

Cześć, postanowiłem dzisiaj streamować Aiona.

Będę Wbijał 60lvl od początku.

www.twitch.tv/t1DDO

Proszę dać info czy dobrze to wygląda? Moze coś poprawić.

Przydalby sie komentarz :o

Przeglądałem nagranie ze stream'a i tak: brak komentarza, słaba jakość, muzyka rzecz gustu i najważniejsze cięło.

Brak komentarza to się zgadza, ale akurat jakość była dobra i nie miałem żadnych wiekszych spadków FPS.

Oj ścięło kilka razy, przynajmniej na początku. Komentarz by się przydał, nadaje jakiejś barwy nagraniu, zwłaszcza że jakość jest średnia.

Jak dla mnie fuszerka i to strasznie nudna, wątpię że nie stać Cie na mikrofon. Do tego ta denerwująca muzyka, która jest za głośno i psuje klimat streamowania, o ile można nazwać to streamowaniem. Ja tym prędzej powiedział na to "low lv gameplay w wykonaniu jakiegoś newbie". Mnie to wygląda na coś w rodzaju "koledzy dzisiaj o xx godzinie zaczynam streamować aiona (ponieważ ostatnio słowo stream i streamowanie jest bardzo modne)".

Jak dla mnie fuszerka i to strasznie nudna, wątpię że nie stać Cie na mikrofon. Do tego ta denerwująca muzyka, która jest za głośno i psuje klimat streamowania, o ile można nazwać to streamowaniem. Ja tym prędzej powiedział na to "low lv gameplay w wykonaniu jakiegoś newbie". Mnie to wygląda na coś w rodzaju "koledzy dzisiaj o xx godzinie zaczynam streamować aiona (ponieważ ostatnio słowo stream i streamowanie jest bardzo modne)".

Spoko, ale zauwaz ze dopiero zaczołem coś działać w tym kierunku, mikrofon mam ale nie będę sam do siebie mówił.

Dzisiaj to ładnie dopasuje, i bedzie z komentarzem.

Nie masz mówić sam do siebie tylko wejść w interakcję z widzem, o to w streamach głównie chodzi. Jeśli sam nie czytasz czatu dobrze by było abyś miał jakiegoś zaufanego moderatora, który będzie z Tobą siedział na ts/vt/skype i to własnie on będzie budował wyżej wspomnianą relację TY-widzowie.

a o której owy stream sie zacznie?

Dolacze sie do tematu moze ktos podpowiedziec gdzie expic 52+lvl do 60 po stronie elyos?

Odpuść sobie temat streama Aion 1-60 bo to jest po prostu nudne i to bardzo. zwykły grindzik przeplatany questami. Nabij trochę lvl'a i zmień temat streamów np poszczególne insty/ wypady pvp/ siege itp to będzie na pewno bardziej zachęcało do oglądania.

Cześć, postanowiłem dzisiaj streamować Aiona.

Będę Wbijał 60lvl od początku.

www.twitch.tv/t1DDO

Proszę dać info czy dobrze to wygląda? Moze coś poprawić.