Witam.Mam pytanie,mianowicie : na wielu trailerach wersji 3.0 pokazywane jest jak to super zmienia sie grafika oczywiscie na lepsza.Czy to jest prawda?
Aion 3.0
Chodzi Ci o wprowadzenie nowego światła, przez co wszystko wydaje się ładniejsze. Tak, to prawda, jednakże taką zmianę grafiki zaobserwujemy na dużych detalach ustawienia grafiki. (;
Chodzi Ci o wprowadzenie nowego światła, przez co wszystko wydaje się ładniejsze. Tak, to prawda, jednakże taką zmianę grafiki zaobserwujemy na dużych detalach ustawienia grafiki. (;
A to problem grac na maxie w Aiona? na kompach z przed 5-6 lat spokojnie mozna
http://www.youtube.c...feature=related
Niczym praktycznie nie rozni sie od tej co jest teraz:)
Bo na tym trailerze od ncsoftu idzie taka linia jak to sie niby grafika zmienia.
tak, grafika się poprawia, jak ciasteczkowy powiedział będzie dodane też jakieś tam nowe światło dzięki czemu uzyskamy lepszy efekt na full detalach ale jak wiadomo Aion wyprzedził inne mmo swoją grafiką o kilka lat i jak będą to jeszcze dopracowywać to naprawdę Aion będzie jeszcze długo gościł u setek tysięcy użytkowników na całym świecie
no ja ostrze zabki na gsa 60 lvl:)
Chodzi zapewnie o ten trailer
Chciałbym jeszcze zobaczyć jak odpalasz Aiona na 5-letnim kompie. ;d
Witam, akurat ja np. gram na 4 letnim na full detalach i śmiga bez problemu. Z resztą się zgodzę i faktem jest że wymagania graficzne nieco wzrosną.

No to ja nie wiem jakie wy komputery macie sprzed 4lat... Na komputerze kumpla: intel quad core 4x2.0, 4gb ram 1333MHz, karta bodajże hd 3870 w crossfire (2x) i na silniku high quality (wielu nie wie, że po liftingu w 2.0 wprowadzili taką opcję... tak samo jak z point-and-click i innymi), max opcje (prawie wszystko co się dało ) i średnio 40-50fps, a w stresie(miasto, pvp),przeglądarka, skype, gg, ts etc. spadało nawet do 25fps Nie mówiąc, że na porządnym siege trzeba i tak poluzować parę opcji. Aion wymaga przede wszystkim silnego procesora, a karta graficzna schodzi na drugi plan (co się rzadko w grach zdarza z tego co (nie)ogarniam).
Topic: jeżeli chodzi o trailery to zawsze trochę są przekolorowane, a w filmach z gry nie można stwierdzić na jakich opcjach ktoś gra... Chyba, że masz oko cyborga
Nie chwalcie się tak swoimi kompami, bo na siege i tak każdy na low odpala -.-
A jak wy myslicie o 3.0?jakies przemyslenia nad 2 nowymi krainami?
Ja uważam, że wprowadzenie lepszej grafiki jest wielkim plusem dla NCSoftu. Nie często (o ile w ogóle) się zdarza aby wydawca robił coś takiego. Dla mnie grafika ma wielkie znaczenie w grach MMO. Ponadto pamiętajmy jak silna konkurencja się zbliża mówię tu o m.in Guild Wars 2, TERA, Blade and Soul etc etc więc takowe kroki podjęte przez NcSoft są jak najbardziej zrozumiałe przeze mnie
A jak wy myslicie o 3.0?jakies przemyslenia nad 2 nowymi krainami?
PvP restriction sux i tyle w temacie.
podzieli sie ktos info o nowych krainach?;d
PvP restriction sux i tyle w temacie.
Z tego co pamiętam w kolejnym patchu (w Korei) odchodzą od restrykcji, więc to kwestia czasu jak i u nas znikną
Niby tak ale trochę to zajmie
Nie chwalcie się tak swoimi kompami, bo na siege i tak każdy na low odpala -.-
Ja siege nagrywam na medium ustawieniach na silniku high quality.
A co do tego światła to już wszystko jest, oprócz zmian pogody bodajże....
Witam.Mam pytanie,mianowicie : na wielu trailerach wersji 3.0 pokazywane jest jak to super zmienia sie grafika oczywiscie na lepsza.Czy to jest prawda?