Aion 4.0

witam słyszałem gdzieś, że wraz z 4.0 mają wejść jakieś ułatwienia do gry tzn. mniejsza ilość expa wymaganego na lvl oraz łatwiejsze questy, czy to prawda?

Prawda, ogólnie wyexpienie do lvl 60 jest dużo szybsze/łatwiejsze w 4.0.

i słusznie, bo zabawa w Aionie zaczyna się od 60 poziomu.

i słusznie, bo zabawa w Aionie zaczyna się od 60 poziomu.

Ja tam przez cały okres lvlowania się świetnie bawiłem.

Dla mnie dobra rzecz. Jak expiłem na nexusie, to po pół godziny quest grindu mogłem iść spać

Takie pytanko z innej beczki , da sie grać bez wydawania real kasy ?:)

Takie pytanko z innej beczki , da sie grać bez wydawania real kasy ?

Da się, ale niemożność korzystania z licytacji, czy też kwestia instancji potrafi irytować. Jeśli ktoś chce na poważnie przysiąść do AIONa to zaleca się wykupić tego weterana (chyba tak to się zwało?). Ja grałem rok temu i samotna gra znudziła mnie jakoś po 30 lvlu. Dlatego też nie lubię gier typu "prawdziwa gra zaczyna się po 60 lvlu!". Super, a ja nie mam cierpliwości się bawić do tak wysokiego lvla, kiedy ta prawdziwa gra jeszcze się "nie zaczęła" (zwrot równie często używany przez graczy Diablo 3).

teraz wyexpenie do 60 to banal ....i tak 80% ludzi odpadnie bo to noby i placzki ;) causalowi gracze nie wytrwaja w Aionie :)Do tego brak mozliwosci farmienia instancji 24/10

zjebany dzz daj wiecej warnow :) i ten drugi pseudo moderator na tym zjebanym forum :)

Ja tam czekam na 4.0 zeby doexpic mojego sorca ;) Teobomos mnie po prostu dobija swoim klimatem i sie na 47 zatrzymałem.

witam słyszałem gdzieś, że wraz z 4.0 mają wejść jakieś ułatwienia do gry tzn. mniejsza ilość expa wymaganego na lvl oraz łatwiejsze questy, czy to prawda?