Witam chciałbym się zapytać jak się ma sprawa PVE w grze aion , czy jest co robić ? jakieś wymagające instancje , dungeony , zbieranie eq itp ?
Aion a PVE
W Aionie zawsze jest co robić. Mimo tego że gra ewidentnie idzie bardziej w pvp, jednak nadal jest masa questów, kampanii, oraz instancji które pozwolą na dobrą zabawę w pve. Instancje są rózne, zarówno solowe jak i grupowe, niektóre proste, inne bardziej wymagające, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam jak najszybciej znaleść legion, ponieważ granie solo, na dłuższą metę może się znudzić, poza tym jest kilka questów, kampanii które wymagają grupy. Ogólnie polecam grę jak najbardziej,
Aion według mnie jest nieco bardziej nastawiony na PvP, aczkolwiek PvE jest tam całkiem dobre, istnieje naprawdę masa questów, można je wykonywać solo, niektóre trzeba jednak wykonywać w grupie. Instancje w aionie początkowo są całkiem proste myślę, że dopiero od insty na bodajże 37lv Draupnir zaczyna się nieco trudniej, gdyż trzeba znaleźć ogarnięty team, także ciekawą instancją jest DP (od chyba 47lv) - według mnie jedna z cięższych instancji. Ogólnie całkiem prosto jest się wybić i wbić teraz ten 65lv będąc nawet początkującym, gdyż wraz z wbijaniem poziomu dostajemy część ekwipunku i nie trzeba spędzać tak długo czasu, by zbierać "monety" aby wymienić je na set.
Aion według mnie jest nieco bardziej nastawiony na PvP, aczkolwiek PvE jest tam całkiem dobre, istnieje naprawdę masa questów, można je wykonywać solo, niektóre trzeba jednak wykonywać w grupie. Instancje w aionie początkowo są całkiem proste myślę, że dopiero od insty na bodajże 37lv Draupnir zaczyna się nieco trudniej, gdyż trzeba znaleźć ogarnięty team, także ciekawą instancją jest DP (od chyba 47lv) - według mnie jedna z cięższych instancji. Ogólnie całkiem prosto jest się wybić i wbić teraz ten 65lv będąc nawet początkującym, gdyż wraz z wbijaniem poziomu dostajemy część ekwipunku i nie trzeba spędzać tak długo czasu, by zbierać "monety" aby wymienić je na set.
Kolega chyba nie gral w Aiona dawno ? Dp jest trudne albo dc ? ....trudne to jest kata i runadium + kilka innych na 65.
A zeby na nie isc musisz miec swoj wlasny team bo randomowo raczej przypadkow nie biora. Wybic sie latwo ? no raczej nie sadze ....bo wyfarmienie full APG zajmie ci z rok ...codzinnego chodzenia na bardzo nudne siege wiekszosc osob w sumie tylko p oto wchodzi do Aiona by isc na siege zebrac medale i ap + 2 x w tyg na runadium i kata. Obecnie gra moim zdaniem przezywa kryzys poniewaz pve jest tylko dla endgamowcow i no life
Jednak gra jest bardzo przyjemna
w Aionie masz full questów story, randomowych i daily, starałem sie robić wszystkie, to nie miałem czasu na insty chodzić, bo levelem zawsze do przodu leciałem i mi sie nie opłacało - do 60 levelu sam możesz sypać wszystko, później juz gorzej bo na krainy pvp cię rzuca i częste PK może byc dla ciebie irytujące
Witam chciałbym się zapytać jak się ma sprawa PVE w grze aion , czy jest co robić ? jakieś wymagające instancje , dungeony , zbieranie eq itp ?